Meleg társkereső oldalak és mobilalkalmazások

Utolsó frissítés:
Most Popular Choice
9.9
BeNaughty
 • Nagyon gyors kapcsolat
 • Ingyenes regisztráció
 • Nagyon diszkrét és felhasználóbarát
 • Gyors randikat
9.6
Flirt
 • Válassza szolgáltatásunkat, és jusson még több randi előnyhöz!
 • A legjobb csevegőszobák szingliknek
 • Könnyen flörtölhet és randizhat
9.3
iDates
 • Találj flörtpartnereket a közeledben gyors, randizáshoz
 • Élvezd a változatosságot korszerű szűréssel és kereső algoritmusokkal
 • Küldj csókokat, ajándékokat és csevegj, hogy találkozz az kapcsolatoddal!
9.0
Flirthits
 • Diszkrét és anonim
 • Ingyenes és egyszerű regisztráció
 • Egyedülálló nők szórakozásra vágynak
 • Gyors randikatf
 • 100% diszkrét
8.7
Mingl3
 • Izgalmas új társkereső szolgáltatás a könnyű ismerkedéshez!
 • Kutatási funkciók, hogy megtaláld a közeli párodat 
 • Csevegj több ezer vonzó szinglivel
 • Névtelen és diszkrét találkozások 
 • Csatlakozz még ma!
8.4
DateYourGirl
Egy fantasztikus weboldalra bukkantál, ahol megismerkedhetsz egy különleges emberrel!
 • Egy társkereső oldal, amely lehetővé teszi, hogy megfeleljen a gyönyörű ázsiai, európai és latin szingliknek.
 • Valós idejű kommunikáció hatékony eszközökkel
 • Professzionális társkereső szolgáltatások
 • Azonnali és gyors válasz az online szinglik részéről
 • Valódi profilok
8.1
CupiDates
A CupiDates lehetővé teszi az egyének számára, hogy a világon keressék a tökéletes partnert. A nemzetközi társkereső oldal intelligens partnerkereső eszközeivel összekötötte a Keletet és a Nyugatot.
 • Nagy adatbázis ellenőrzött és vonzó ázsiai és európai szinglikről.
 • Hatékony kommunikációs eszközök a valódi kapcsolatokhoz
 • Magas szintű biztonság és professzionális támogatás
 • Ahol határok nélkül találhatsz szerelmet és romantikát
 • Az azonnali üzenetküldő szolgáltatásunk közelebb hozza Önöket egymáshoz, mint valaha.

Randi oldalakat keresel?

Sokan nem tudják, de az online társkeresők hihetetlen népszerűsége jelentős részben a meleg közösségnek köszönhető. Az első online randi oldalak ugyanis pont homoszexuális férfiaknak készültek, még a 2000-es évek elején, hiszen ekkor nekik volt a legnehezebb párt találni.

Manapság már szexuális orientációtól függetlenül is regisztrálhatunk szinte bármilyen népszerű társkereső platformra, de ezek nem mindig olyan befogadóak, mint a dedikáltan homoszexuálisoknak szóló platformok.

A meleg társkereső oldalak többsége nemcsak webes felülettel, de mobilalkalmazással is rendelkezik, így menet közben is kereshetsz potenciális partnereket, akár azonnali találkozásra is.

A legújabb trendeknek megfelelő, és direkt meleg és transzszexuális férfiaknak szóló randi oldalak nagy előnye, hogy ítélkezés és magyarázkodás nélkül ismerkedhetünk rajtuk keresztül, akár alkalmi kalandra, akár tartósabb kapcsolatra vágyunk.

A homoszexuális társkeresők jelenleg is nagy sikernek örvendenek a közösségen belül. A lehetőségek nagy száma miatt azonban nem mindig a legegyszerűbb kiválasztanunk a számunkra megfelelőt. Olvass tovább, ha egy átfogó képet szeretnél kapni a jelenleg elérhető meleg társkeresőkről!

Miért válasszuk a homoszexuálisoknak szóló társkeresőket a hagyományos randi oldalak helyett?

Habár a mindenki számára hozzáférhető társkereső platformokon is bőven találhatunk meleg férfiakat, egy konkrétan homoszexuálisok számára létrehozott randi oldal számottevő előnyöket biztosít az ismerkedés világában.

A népszerű ismerkedő oldalakon is egyre többen vannak jelen az LGBTQ+ közösség tagjaiból, de ezek az oldalak gyakrabban kedveznek a heteroszexuális kapcsolatot keresőknek és kevesebb funkciót vonultatnak fel, mint a dedikáltan melegeknek készült platformok.

A meleg társkereső oldalak között is találhatunk olyat, amely csak prémium előfizetők számára teszi hozzáférhetővé az üzenetküldést, de nem ez a norma. A homoszexuális randi oldalak egyik fő előnye, hogy sok platformon a szöveges és képüzenetek küldése is teljesen ingyenes.

Ezen felül a meleg társkereső oldalak nagy többsége nem is cenzúrázza a profilokra feltölthető képeket, így teljes valójukban láthatjuk potenciális partnereinket. Azt mondjuk érdemes tudni, hogy a cenzúrázatlan és erotikus képek megtekintése gyakran egy fizetős szolgáltatás.

A meleg randi oldalak egy másik nagy előnye az, hogy egyszerűen találhatunk színes és befogadó közösségi felületeket is, például fórumokat, csoportokat és társas chatszobákat. Így egy teljesebb élményt kapunk, mint a hagyományos randi oldalakon.

Gay couple met on LGBT dating site is having fun

Mennyire biztonságosak a meleg társkereső platformok?

Mivel az első online randi oldalak kifejezetten meleg párkeresésre készültek, így azt gondolhatnánk, hogy nem adnak annyira a biztonságra. Ez azonban korántsem igaz. A legtöbb ilyen jellegű randi oldal legalább olyan biztonságos, mint a heteroszexuális társkeresők.

Sok esetben pedig, ha bármely népszerű randi oldalt vetjük össze egy meleg társkeresővel, a kettő közül az utóbbi lesz a biztonságosabb. De mégis milyen biztonsági intézkedésekre számíthatunk egy meleg társkereső platformon?

Biztonsági szolgáltatások meleg társkereső oldalakon:

 • Sok meleg társkereső oldalon kötelező megadnunk egy működő e-mail címet a regisztrációhoz. Ezzel segítenek csökkenteni a hamis profilok számát.
 • Az e-mail cím kötelező megadása regisztrációnál még nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem találkozunk hamis profilokkal az oldalon, de a legtöbb platformon aktívan szűrik a hamis és inaktív profilokat, így garantálva, hogy tényleg valódi emberekkel beszélgethessünk.
 • A hamis profilok szűrésének egy másik hatékony módja a felhasználói fiókok megerősítésének lehetősége. Vannak társkereső platformok, ahol egy saját magunkról készült képpel, vagy akár személyigazolvánnyal is igazolhatjuk a profilunk valódiságát.
 • A nemkívánatos üzenetek és kéretlen tartalmak elkerülésére szinte minden meleg társkeresőn blokkolhatunk és jelenthetünk felhasználókat, így garantálva azt, hogy csak attól kapjuk üzenetet, aki tényleg érdemes az időnkre.

Az előbb felsorolt alapvető biztonsági intézkedéseken felül vannak oldalak, amik még nagyobb hangsúlyt fektetnek személyi adataink és felhasználói élményünk védelmére. Léteznek például olyan meleg társkereső platformok is, ahol két lépcsős azonosítással tudunk csak bejelentkezni.

Hogyan találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb meleg társkeresőt?

A legjobb meleg társkereső platform kiválasztása nehéz feladat. Sokféle oldal létezik, melyek mind különböző igényeket szolgálnak ki. Emiatt nem is tudjuk egyértelműen megmondani, hogy melyik a legjobb, hiszen ez leginkább attól függ, hogy neked mi a fontos.

Először is érdemes számba venni, hogy hányan használják az adott platformot. Minél több felhasználója van egy adott meleg randi oldalnak, annál nagyobb eséllyel találhatsz ideális partnert a közeledben.

Sok meleg randi oldalra tudsz ingyenesen regisztrálni, azonban vannak olyanok, amelyeken az alapvető funkciók elérése (például az üzenetküldés) csak előfizetéssel lehetséges. A legtöbb oldalt azonban ingyenes felhasználóként is tesztelheted.

Ha az ingyenesen is elérhető felület elnyerte a tetszésedet és úgy gondolod, hogy hosszabb távon is használnád a platformot, érdemes tájékozódnod a fizetős opciók áráról.

A legtöbb randi oldal egy héttől egy évig terjedő prémium előfizetéseket kínál, de nem mindegy, hogy mennyiért! Általában minél több időre fizetsz elő a prémium szolgáltatásokra, annál olcsóbb lesz a havidíjad.

Hosszútávú partnerek és alkalmi kalandok

A meleg társkereső oldalak alapvetően két csoportba sorolhatóak. A legtöbb homoszexuális randi oldal főleg alkalmi kalandok, rövid távú kapcsolatok és kötöttségek nélküli szex keresésére szolgál. Léteznek azonban komolyabb kapcsolatot keresők számára is platformok.

Az elkötelezett, hosszútávú kapcsolatokat keresők azonban nem ugyanazokat a platformokat használják, mint az alkalmi kalandra vágyók.

Sokan közülük inkább közösségi oldalakon, vagy bárokban ismerkednek személyesen, így a rövid kalandokat keresők vannak többségben az online felületeken. Ez persze nem azt jelenti, hogy online nem is találkozhatsz elköteleződésre vágyó emberekkel.

A meleg társkereső oldalak közösségi funkcióit, például különböző chatszobákat és csoportokat direkt erre a célra találták ki. Itt közös érdeklődésetek és hobbijaitok alapján találhatsz magadnak párt, akivel akár hosszabb távon is el tudod képzelni magadat.

Összegezve

Az online társkereső oldalak a modern kor mindennapjainak szerves részévé váltak. Habár a legnépszerűbb, mindenki számára hozzáférhető platformokon is találhatsz magadnak partnert, érdemes kipróbálnod egy direkt homoszexuálisoknak készült randi oldalt!

Akár alkalmi kalandot, akár életed szerelmét keresed, a meleg társkereső oldalak és alkalmazások világában mindenképpen találsz magadnak olyan szolgáltatást, amely kielégíti felhasználói igényeidet.

Különben is, ha elsőre nem találod meg a megfelelő platformot, szinte korlátlan lehetőségek közül választhatsz, hiszen az online meleg társkeresés ma népszerűbb, mint valaha.

Kattints ide még több randi oldal véleményért!