Biszexuális társkereső oldalak – Minden, amit tudni érdemes

Most Popular Choice
9.8
BeNaughty
Gyors csevegéshez a legjobb
 • Nagyon gyors kapcsolat
 • Ingyenes regisztráció
 • Nagyon diszkrét és felhasználóbarát
 • Gyors randikat
9.6
Viszony
Kitörnél a monoton házas életből, hogy megkapd, amire vágysz?
 • A flirty-i online chattől a valódi összeköttetésekig
 • Helyi keresések
 • 100% diszkrét és névtelen
 • Könnyen flörtölhet és randizhat
 • Gyors randikat
9.4
iDates
Az Idates egy biztonságos hely, ahol kapcsolathoz találhatsz partnereket!
 • Találj flörtpartnereket a közeledben gyors, randizáshoz
 • Élvezd a változatosságot korszerű szűréssel és kereső algoritmusokkal
 • Küldj csókokat, ajándékokat és csevegj, hogy találkozz az kapcsolatoddal!
9.1
Szexrandi
Partnert keresel? A Szexrandit neked találták ki!
 • Helyi keresések
 • Új felhasználók minden nap
 • Nagyon egyszerűen használható weboldal
 • Ingyenes regisztrálás
 • Kötelezettség nélkül!
8.8
Flirthits
Keresd a szórakozást a környékeden még ma!
 • Diszkrét és anonim
 • Ingyenes és egyszerű regisztráció
 • Egyedülálló nők szórakozásra vágynak
 • Gyors randikatf
 • 100% diszkrét

Randi oldalakat keresel?

Biszexuális emberként bizonyos szempontból egyszerűbb, sok szempontból azonban számottevően nehezebb eligazodni az online társkeresők világában.

Egyrészről hozzáférhetsz a hagyományos randi oldalakhoz is, amik a heteroszexuális párkeresést részesítik előnyben. Másrészt pedig a melegeknek vagy leszbikusoknak fenntartott közösségekhez is csatlakozhatsz.

Ezeken felül pedig akadnak olyan LGBTQ társkereső opciók is, amiken direkt biszexuális társkereső felületek is vannak, sőt a legnépszerűbb alkalmi randi oldalak is képesek egyszerre nőket és férfiakat is mutatni számodra, ha inkább ezeken próbálnál szerencsét.

A lehetőségek száma tehát nincs számodra limitálva, azonban a felhasználói élmény mégsem mindig tökéletes. Sok téveszme és berögzült előítélet kering a neten a a biszexuális emberekről és ezektől a társkereső oldalakon sem egyszerű megszabadulni.

Szerencsére vannak olyan befogadó és megértő online közösségek, ahol biszexuálisként is kényelmesen és biztonságosan kereshetsz magadnak párt, akár rövid, akár hosszú távra. Ebben a cikkben többek között arról írunk, hogy hogyan választhatod ki a számodra megfelelőt.

Az LGBTQ társkereső oldalak rövid története

A leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közösség rövidített neve az LGBTQ. A közösség napjainkban is viszonylag kényes témának számít, habár az elmúlt években lassan normalizálódtak a bele tartozó különböző szexuális beállítottságok.

Sokan nem tudják, de az internetes társkereső platformok először a meleg férfiak igényeinek kielégítésére fókuszáltak, hiszen nekik volt a legnehezebb dolguk a párkereséssel a ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején, amikor az első online társkeresők alakultak.

A meleg társkereső oldalak népszerűségét látva különböző cégek és befektetők kapva kaptak az ötleten és heteroszexuális társkereső oldalakat is elkezdtek létrehozni.

Ezen oldalak népszerűsége egészen a 2010-es évek elejéig tartott, amikor is az oldalak mobil platformokra is átköltöztek. A társkereső oldalak mobilalkalmazásainak elterjedésével egy új fejezet nyílt a társkereső oldalak történetében.

A mobilalkalmazások térnyerésével a meleg és heteroszexuális társkereső oldalak kiegészültek biszexuális és leszbikus társkereső opciókkal is.

Gyakran az eredeti alkalmazásokat frissítették amiatt, hogy befogadóbbak legyenek, de sok esetben egészen új platformokat is létrehoztak az új igények kielégítésére, dedikáltan biszexuálisoknak, vagy leszbikusoknak szánt társkeresési lehetőségekkel.

Bisexual girl looking for LGBT relationship on dating site

Miért érdemes kipróbálnod egy biszexuális társkereső oldalt?

A társkeresés napjainkban már jobbára nem bárokban, presszókban vagy ismerőseinken keresztül, hanem társkereső oldalakon és egyéb online platformokon történik. Vannak, akik közösségi oldalakon keresik társukat, de ez sem mindig válik be.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk neked 5 indokot, amiért érdemes lehet kipróbálnod egy biszexuális társkereső oldalt:

 • A népszerű heteroszexuális randi oldalra biszexuálisként is regisztrálhatsz, így nem feltétlenül kell dedikált LGBTQ társkeresőt keresned, de amennyiben ezek nem felelnek meg az igényeidnek a bármikor választhatod a konkrétan biszexuálisoknak fenntartott platformokat is.
 • A heteroszexuálisok által dominált platformokon gyakran félreértik az igényeidet biszexuálisként. Sok esetben harmadiknak próbál beszervezni például egy heteroszexuális pár, ami nyilván kellemetlen lehet. A biszexuálisoknak készült platformokon az ilyen és ehhez hasonló kellemetlen szituációk elkerülhetőek.
 • Az előző ponthoz szorosan kapcsolódik, hogy a biszexuálisoknak szánt társkeresőkön a többi felhasználóval könnyebben összeegyeztetheted igényeidet, hiszen ők is átérzik, hogy mire van szükséged.
 • A biszex társkeresőkön egy olyan közösség tagja lehetsz, ami mindenki számára nyitott és elfogadó, ahol tiszteletben tartják és megerősítik szexuális orientációdat.

Ha meggyőztek ezek az indokok és ki szeretnél próbálni egy direkt biszexuálisok számára létrehozott társkereső oldalt, olvass tovább, hogy megtudd, mikre érdemes figyelni, amikor kiválasztod a következő randi platformodat!

Mi alapján válaszd ki a neked való biszex társkeresőt?

Attól függően, hogy csak alkalmi kapcsolatot, vagy inkább hosszabb távú elköteleződést keresel számtalan lehetőség áll nyitva előtted.

Sok biszexuális és homoszexuális ember dönt amellett, hogy inkább közösségi médiafelületeken keres magának tárt, így ezt sem szabad kizárni, amikor a biszex társkereső opciókat mérlegeljük. Itt azonban nem ezekről lesz szó.

A legjobb társkereső oldal kiválasztásakor több szempontot is érdemes szem előtt tartanod. Ezek közül az első az oldal felhasználói közössége. Minél többen használnak egy adott randi oldalt, annál könnyebben tudsz párt találni rajta, hiszen több lehetőséged van erre.

A következő szempont az oldal biztonsága. A legtöbb társkereső platformra ingyenesen lehet regisztrálni. Minél egyszerűbb a regisztráció, annál több hamis profillal találkozhatunk azonban, így ezekre különösen ügyeljünk, amikor randi oldalt választunk.

A biztonság után a felhasználói felület következik. Itt először is nézzük meg, hogy létezik-e mobilalkalmazás az adott platformhoz, valamint azt, hogy mennyire átlátható és könnyen kezelhető a felület.

Ezek után a legutolsó számottevő szempont, amit meg kell vizsgálnunk egy biszexuális társkereső esetében az ingyenesen elérhető és a fizetős funkciói. A legtöbb ilyen oldalon ingyenesen küldhetünk üzeneteket, de van, ahol ezt csak előfizetéssel érhető el.

Összefoglalás

Az elmúlt években egy új korszak kezdődött a párkeresés történetében az online társkereső oldalak térnyerésével.

A heteroszexuális randi oldalakon kívül az LGBTQ közösség tagjai számára fenntartott platformok is kifejezetten népszerűek lettek, így biszexuálisként is nagy eséllyel találhatunk akár alkalmi, akár hosszú távú kapcsolatokat ezeken a felületeken keresztül.

Biszexuális nőként vagy férfiként a heteroszexuális felhasználók által előnyben részesített társkeresőkön is találhatunk magunknak partnereket, de szerencsére nem kell ennyivel beérnünk.

Igényeink szerint választhatunk melegeknek vagy leszbikusoknak készült oldalak közül is, ezzel szélesítve a rendelkezésünkre álló platformok számát.

Ha ki szeretnéd próbálni magadat az online társkeresés világában, a biszexuális társkereső platformokkal mi sem egyszerűbb manapság. Sok sikert kívánunk!

Jelenleg itt vagy: Kezdőlap » LGBT Randevú » Bisexual Dating