Vélemények a Badoo-ról – társkeresés könnyedén és fiatalosan

Utolsó frissítés:

Előnyök és hátrányok

Ami tetszett:

 • Egyszerű és könnyen kezelhető formátum, intuitív felhasználói felület
 • Több különböző operációs rendszeren is használható, van iOS, Android és asztali kliens is
 • Az egyik legtöbb felhasználóval rendelkező társkereső oldal Magyarországon
 • Nincs kirekesztés – szívesen várnak mindenkit, kortól nemtől és szexuális orientációtól függetlenül
 • Átfogó körképet kaphatunk a platform működéséről, már közvetlenül a regisztráció után

Ami nem tetszett:

 • A rendszer nem túl biztonságos, többek között azért, mert a regisztrációhoz gyakorlatilag csak egy e-mail cím kell
 • Habár a rendszer alapvetően egymáshoz közel lakó emberek összekötésére lett kifejlesztve, a felhasználók többsége randiappként használja
 • Az oldalon történő matchelés nem mindig a legpontosabb, az app nem mindig a megfelelő embereket ajánlja fel neked és páran nem is valós adatokat adnak meg
 • A fizetős szolgáltatásokat csak bizonyos időkereten belül lehet felhasználni és nem visszaválthatóak (ezalól persze kivétel a korlátlan prémium előfizetés)

Összegzés

A Badoo több mint 420 millió felhasználóval rendelkezik világszerte, így ez az egyik legnagyobb társkereső platform. Népszerűségének legfőbb oka egyszerűségében és „freemium” rendszerében keresendő.

Több mint 400 millió felhasználó közül persze nem mindig fogod megtalálni a tökéletes partnert, de kitartó kereséssel ez tényleg csak idő kérdése. Legtöbb felhasználója a 20 és 35 év közötti korosztályból kerül ki, így amennyiben te is ide tartozol még jobb esélyed van a pártalálásra!

Az „Emberek a közelben” funkcióval még egyszerűbben optimalizálható a keresés. Sajnos név alapján nem, de érdeklődési körök alapján lehetséges szűrni a találatokat.

Véleményünk szerint a Badoo egy könnyen kezelhető és sokoldalú társkereső, felhasználóbarát alkalmazásokkal és jó prémium opciókkal. Amennyiben úgy döntesz, hogy kipróbálod, a mobil applikációkat ajánljuk a webes felület helyett.

Célközönség és népszerűség

A Badoo célcsoportja a 20 és 35 év közötti korosztály. A platformon közel 350 millió üzenet cserél gazdát minden hónapban, valamint havonta több mint 60 millió aktív felhasználójuk van. Nemek arányában a megoszlás körülbelül 45% nő, 55% férfi, így szinte mindenki kedvére válogathat.

Akár közvetlen környezetedben, akár globálisan keresel beszélgetőpartnert, a Badoo-n egyszerűen és viszonylag nagy esélyel találsz is, hála a napi több mint 300 ezer új regisztrálónak.

A platform helyet ad mind a komolyabb kapcsolatra vágyóknak, mind az alkalmi partnert keresőknek.

Ingyenes és fizetős szolgáltatások

A Badoo, sok más társkeresőhöz hasonlóan „freemium” rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen regisztrálhatunk és az alkalmazás alapvető funkcióihoz, mint a matchelés, vagy a közelünkben lévő felhasználók megjelenítése, már egyből hozzá is férünk.

A Badoo prémium csomagokat is árul, melyek extra funkciókat tesznek elérhetővé:

 • Láthatjuk azokat a felhasználókat, akik kedveltek minket
 • Ha mégsem kedvelünk valakit, vagy meggondoltuk magunkat vele kapcsolatban, ezt utólag is megváltoztathatjuk
 • Azonnal chatelhetünk az új felhasználókkal
 • Láthatatlanná tehetjük a profilunkat, így anélkül is böngészhetünk, hogy mások látnák tevékenységünket
 • A prémium ezeken felül eltünteti az alkalmazásban időnként fel-fel bukkanó reklámokat is
Couple that met on dating site badoo

Árak és fizetési lehetőségek

A Badoo prémium szolgáltatásai kétféle módon is elérhetőek. Először is választhatunk különböző léptékű kreditcsomagok között, vagy vásárolhatunk prémium feliratkozást. Mindkét prémium opció abban segít, hogy több találatot szerezhess és jobb helyezést érj el!

Kredit vásárlásEgy csipet (100 kredit)Egy marék(550 kredit)Egy csomag(1250 kredit)Egy zsák(2750 kredit)
Ár1800 Ft4500 Ft6000 Ft15000 Ft
MegújításAutomatikusan feltölthetjük egyenlegünket, amint 200 kredit alá csökken.   
Prémium aktiválás1 nap1 hét1 hónap3 hónap6 hónapKorlátlan
Ár700 Ft1599 Ft5499 Ft12999 Ft19699 Ft32 999 Ft
MegújításElőfizetésElőfizetésElőfizetésElőfizetésElőfizetésEgyszeri fizetés

Mindegyik prémium előfizetés automatikusan megújítható, így figyeljünk arra, hogy mondjuk le őket, ha már nem kívánjuk használni a szolgáltatásokat! A fizetés bankkártyával, PayPal-on történő átutalással, vagy bizonyos mobilszolgáltatókon keresztül lehetséges.

Hogyan hozd ki a maximumot a fizetős szolgáltatásokból?

A Badoo alapszolgáltatásai mindenki számára elérhetőek, fizetés nélkül. Amennyiben viszont a legtöbbet akarod kihozni a platformból és növelni szeretnéd sikerességedet a társkeresésben a legjobb ajánlat a 6 hónapos prémium előfizetés.

Ha pedig hosszú távon is kitartanál a platform mellett, akkor az egyszer fizetendő korlátlan prémium csomag is megérheti!

A prémium opciók közül a csomagonkénti kreditvásárlás éri meg a legkevésbé, így ezt maximum a funkciók egyszeri kipróbálására ajánljuk, elköteleződés nélkül.

Regisztráció

A Badoo-ra történő regisztráció nagyon egyszerű, körülbelül 5 percet vesz igénybe.

 1. Navigálj a https://badoo.com/hu/ oldalra, majd kattints a „Regisztráció” menüpontra.
 2. Személyes adataid és e-mail címed megadása után válassz jelszót, majd kattints a „Regisztráció” gombra.
 3. Nyisd meg a regisztrációkor megadott e-mail fiókodat, majd a regisztrációt igazoló e-mailben kattints a regisztráció megerősítése gombra.
 4. Ezután nincs más dolgod, mint bejelentkezni az oldalra, vagy letölteni valamelyik mobil applikációt, beállítani egy profilképet és máris elkezdheted kitölteni az adatlapodat érdeklődéseddel, alapvető információiddal és közösségi média elérhetőségeiddel!
 5. Profilod kitöltése után „megerősített” státuszt is szerezhetsz. Ehhez egy képes igazolás kell, valamint vagy mobiltelefonszámod, vagy valamelyik közösségi média profilod csatolása szükséges.

Felhasználói élmény és mobil alkalmazások

Véleményünk szerint a Badoo egyik legjobb tulajdonsága az intuitív és könnyen navigálható felülete. Letisztult design elemekkel, egyszerű és jól felcímkézett gombokkal és jelzésekkel rendelkezik, így könnyen meg lehet tanulni kezelni az alapvető funkcióit.

A mobil applikációk, melyek mind iOS, mind Android operációs rendszert futtató készülékeken elérhetőek még több funkcióval rendelkeznek és talán még az asztali verziónál is könnyebben kezelhetőek.

A platform készítői láthatóan sok időt töltöttek el a megfelelő felhasználói élmény kialakításával. Mindkét applikáció rendszeres frissítésekben is részesül, kiküszöbölve az időnként felmerülő technikai problémákat.

A rendszer persze nem tökéletes. Az algoritmus, ami alapján különböző emberekkel párosít össze a rendszer például eléggé véletlenszerű. Nem érdeklődési körünk vagy hasonlók alapján, hanem feltöltött képeink és profilunk népszerűsége miatt számíthatunk több találatra.

Felhasználói kapcsolattartás

Az üzenetküldő funkció két személy között kölcsönös szimpátia alapján azonnal elérhetővé válik, függetlenül attól, hogy van-e prémium előfizetésünk. Olyan embereknek, akiknek nem tetszik a profilunk azonban nem tudunk üzenetet küldeni.

Az üzenetek között egyszerűen kereshetünk is, valamint megadhatjuk kedvenc csevegőpartnereinket, hogy egyszerűbben el tudjuk őket érni. Sok társkereső oldallal ellentétben a Badoo-n képeket is tudunk küldeni beszélgetőpartnereinknek.

Az alkalmazás egy másik, 2017 augusztusától elérhető funkciója a kapcsolattartás egy különleges módja. A csevegőablak jobb felső sarkában elérhető videóhívás funkcióval szemtől szemben is kommunikálhatunk beszélgetőpartnerünkkel.

A prémium szolgáltatás keretében a frissen csatlakozott tagokkal is azonnal üzenetet válthatunk, valamint lehetőségünk van arra is, hogy üzeneteinket „kiemeltként” kezeljék. Ez azt jelenti, hogy üzeneteink a címzett beérkezett üzeneteinek listáján legfelülre kerülnek.

GY.I.K.

Hogyan működik a Badoo?

Regisztráció után töltsd fel a profilképed, írj pár sort magadról és már kezdheted is társkeresést! Ezt a „Randik” funkcióval „Igen”-t és „Nem”-et mondva mások profiljára teheted meg legegyszerűbben. Ha te és kiszemelted is „Igen” választ adtatok egymás profiljára a csevegés funkció is megnyílik köztetek.

Melyik országokban használják legtöbben a Badoo-t?

A Badoo Európa egyik legnépszerűbb társkereső appja. Legtöbb letöltését Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországban érte el.

Láthatom, ha valaki használja a Badoo applikációt?

A Badoo-n biztonsági okokból nem lehet név, vagy e-mail cím alapján keresni. Bejelentkezés után azonban az „Emberek a közelben” oldalon láthatod a környékeden és közeli városokban élők listáját. Ezen felül tudsz érdeklődési köreid alapján keresni az oldalon belül.

Vissza tudom állítani a törölt Badoo fiókomat?

Igen, de csak 30 napon belül. A profilod törlése után az e-mailedre érkezett aktiváló linkkel 30 napon belül szabadon visszaállíthatod a törölt felhasználói fiókodat. Az időkeret lejárta után csak új profil létrehozására van lehetőséged.

Megéri fényképpel igazolni a profilomat?

Személyazonosságod fényképpel való igazolása természetesen nem kötelező, de erősen ajánlott. Az oldalon az esetleges csalások elkerülése miatt vezették be a profil igazolást. Pár perc alatt elvégezhető, nem kell hozzá más csak egy kamera és a készült képek nem is lesznek láthatóak profilodon. Az igazolt státusz azonban hasznos segítség a társkeresésben is, ugyanis az igazolt profilok általában több találatot kapnak.

Cégadatok

Honlap: www.badoo.com Székhely: Broadgate tower, 3. emelet, London, EC2A 2RS, Anglia

Kattints ide még több randi oldal véleményért!