Happn – randiszervezés menet közben

Utolsó frissítés:

A Happn egy olyan alkalmi randi oldal, ahol tényleg csak a hozzánk közel lakó embereket látjuk, így akár percek alatt is megszervezhetünk egy találkozót.

A szolgáltatás csak mobileszközökön érhető el, de iOS és Android alkalmazással is rendelkezik.

Ha meg szeretnéd tudni részletes véleményünket a Happn randi applikációval kapcsolatban, jó helyen jársz!

Előnyök és hátrányok

Előnyök:

 • Csak a közeledben lévő embereket ajánlja fel számodra az alkalmazás
 • Az alapvető funkciók elérése ingyenes
 • Nincs korlátozva a napi találatok száma
 • Csak azok tudnak egymásnak üzenetet küldeni, akik kölcsönösen kedvelik egymást
 • Könnyű használni
 • Nagy felhaszálú bázis nemzetközi szinten
 • Videóhívás az App-on belül

Hátrányok:

 • Csak Facebook profillal vagy telefonszámmal lehet regisztrálni
 • Nem lehet keresni a felhasználók között
 • Nincs asztali verzió, csak a mobilalkalmazásokon keresztül érhető el a platform
 • Nem lehet ingyenesen chatelni
 • Nem teljesen LGBTQ barát

Összefoglalva

A Happn alkalmazás azoknak szól, akik hisznek abban, hogy bármikor és bárhol összefuthatnak következő párjukkal. A platform azonban nem csak alkalmi randikra vágyóknak szól. A hosszabb kapcsolatokat keresőknek is bőven tartogat hasznos funkciókat.

Az alkalmazás ingyenes funkciói is kielégítőek és a prémium előfizetés sem túlságosan drága. Könnyű használhatósága és letisztult felhasználói felülete kiemeli a többi társkereső közül.

Az pedig, hogy csak  mobilapplikáció formájában elérhető teljesen jogos, hiszen csak a hozzád közel lévő embereket hivatott megmutatni.

A felhasználókról

A Happn-t 2014-ben alapították, Franciaországban. Az alkalmazás különlegessége, hogy olyan embereket prezentál számunkra, akikkel mindennapjaink során találkozhatunk. Különösen hasznos így azok számára, akik sokat vannak úton.

A platform közel 100 millió felhasználóval rendelkezik világszerte, a nemek megoszlása körülbelül 50-50%, így nagy eséllyel találunk megfelelő partnert.

A felhasználók nagyobb többsége alkalmi partnert keres, de természetesen vannak olyanok is a platformon, akik komolyabb kapcsolatra tartanak igényt.

Az applikáció népszerűségét egyrészt az újító ötletének, másrészt pedig ingyenes felhasználóként is élvezhető funkcióinak köszönheti.

Ingyenes és fizetős funkciók

A Happn-re ingyenesen regisztrálhatsz és az alábbi funkciókat is ingyenesen használhatod:

 • Mikor egy másik Happn felhasználó közelébe kerülsz, az alkalmazás feldobja a profilját, így kiválaszthatod, hogy szeretnél-e vele beszélgetni, vagy sem. Ezen felül azt is láthatod, hogy összesen hányszor találkoztál már a felhasználóval.
 • Az applikáció elmenti, hogy kikkel találkoztál korábban, így később is küldhetsz nekik üzenetet, ha kölcsönös az érdeklődés.
 • A szív alakú gombbal jelezheted, ha tetszik egy profil, de erről az adott felhasználó csak akkor kap értesítést, ha az érzés kölcsönös.
 • Az „Invisible Mode” funkcióval elrejtheted közelségedet más felhasználók elől, így mások nem láthatják, ha a közelben vagy. Ez egy elég hasznos biztonsági szolgáltatás.
 • Az alkalmazás soha sem a pontos tartózkodási helyedet fogja mutatni, hanem csak egy viszonylagosat. szintén saját biztonságod érdekében
 • Letilthatsz másik felhasználókat.
 • A Facebook fiókkal való összekapcsolásnak hála az alkalmazás kijelzi, ha vannak közös érdeklődéseitek és eseményeitek a platformon.
 • Megoszthatod más felhasználókkal, hogy éppen mit csinálsz, vagy hová tartasz.

Fizetős funkciók:

 • Napi 10 alkalommal küldhetsz „Hello” üzenetet különböző felhasználóknak, hogy felhívd magadra figyelmüket.
 • Elrejtheted az alkalmazásban található összes reklámot.
 • Megszabhatod, hogy más felhasználók milyen információkat láthatnak az adatlapodon.
 • Korlátlan mennyiségű profilt kedvelhetsz.
 • Beállíthatod, hogy milyen időtartamban legyél láthatatlan az alkalmazásban.
 • Több biztonsági opcióhoz férhetsz hozzá, például elrejtheted a korodat vagy távolságodat más felhasználók elől.
 • Visszatekerhetsz az előző profilra, ha véletlenül átugrottál valakit.

Árak

SzolgáltatásÁr
1 hónapos előfizetés4 090 Ft
3 hónapos előfizetés9 990 Ft
6 hónapos előfizetés14 990 Ft
Starter pack – 10 Credits1 490 Ft
60 Coins4 990 Ft
Boost1 990 Ft

Megéri az árát?

A Happn alkalmazást ingyenes felhasználóként is élvezhetjük. Az applikáció szinte minden funkciója elérhető a prémium előfizetést nélkülöző felhasználók számára is, habár a prémium szolgáltatások tényleg sokat dobnak a felhasználói élményen.

Az előfizetési opciók közül a hosszabb távúak érik meg inkább, de csupán 3990 forintért egy hónapon keresztül tesztelhetjük a prémium előnyeit, így el tudjuk dönteni, hogy szükségünk van-e rájuk.

Regisztráció

A platformra a www.happn.com oldalon, vagy a z iOS-en és Android-os készülékeken is elérhető mobilalkalmazásokon keresztül regisztrálhatunk. A regisztráció mindössze 3 percet vesz igénybe.

 1. Látogassuk meg a weboldalt (www.happn.com), vagy töltsük le az applikációt az Apple Store-ból, vagy a Google Play áruházból. (A mobilapplikációra mindenképpen szükségünk van, hiszen a platform csak ezekről használható!)
 2. Regisztráljunk telefonszámunkkal, vagy importáljuk adatainkat Facebook bejelentkezésünk segítségével.
 3. A Happn nem igényel megerősítést regisztrációkor, hiszen nincs is lehetőségünk e-mail címen keresztül csatlakozni.

Felhasználói élmény

A Happn alkalmazást az utazóknak találták ki. Ha éppen úton vagy, vagy munka előtt beültél pár percre egy kávézóba, az alkalmazással egy pillanat alatt megnézheted, hogy kik vannak a közeledben, akik szintén társat keresnek.

A felhasználói felület egyszerű és könnyen érthető, a főoldal és a menü letisztultak és nagyon könnyű megtalálni, amit keresünk. Mindkét applikáció stabil, de amennyiben problémánk akad, az ügyfélszolgálat bármikor rendelkezésünkre áll.

Az alkalmazás ezen felül megjutalmaz, ha barátainknak és ismerőseinknek ajánljuk, így mindenki nyer vele. A platform több felhasználót szerez, te pedig javítod az esélyeidet a pártalálásban.

Kommunikáció a felhasználók között

A Happen az egyszerű keresőfunkciók helyett saját, előre meghatározott beállításaid alapján mutatja meg számodra a közeledben található felhasználókat.

A kölcsönös szimpátián alapuló üzenetküldésnek hála csak olyan emberekkel tudsz csevegni, akik ténylegesen érdekelnek.

Prémium előfizetéssel pedig még könnyebb a kapcsolatteremtés, hiszen rögtön látni fogod, hogy kik azok, akik kedvelték a profilodat.

Happn site to download the app, beautiful young woman poses naturally

GY.I.K.

Hogyan működik a videóchat funkció?

A videóchat funkció a beszélgetések menüpontban érhető el, a jobb felső sarokban. Videóchatelni egyelőre csak olyan emberekkel lehet, akikkel kölcsönösen kedveltük egymás profilját. Minden párunkkal csak egyszer tudunk videó csevegni, így használjuk ki a lehetőséget!

Tudom szűrni a keresési eredményeimet?

Igen. A saját leírásodban kitöltött adatok alapján szűrheted találataidat, beállíthatod például, hogy milyen magasságú embereket keresel, vagy mikor vagy leginkább aktív napközben.

Ehhez a „My Preferences” fülön válaszd a „More criteria” opciót. Ennek az opciónak a bekapcsolásával nem fogod látni azokat a felhasználókat akik nem adták meg magukról ezeket az adatokat, sőt azokat sem, akik nem felelnek meg a megadott igényeidnek.

Hogyan láthatom, hogy ki kedvelte a profilomat?

Azt, hogy ki kedvelte a profilodat csak Happn prémiummal láthatod. Az üzenetküldési menüpont bal felső sarkában fognak megjelenni a téged kedvelő emberek. Ezután nincs más dolgod, mint szintén kedvelni az adatlapjukat és máris üzenhettek egymásnak.

Hogyan hozhatom ki a legtöbbet a profilomból a Happn-en?

Minden párkapcsolat alapja az őszinteség. Ezért azt ajánljuk, hogy az adatlapodon a leírás szekcióban („About Me”) írd le, kertelés nélkül, hogy mit keresel az oldalon és pár alapvető tényt saját személyiségedről.

Ezen felül, habár a platform 9 kép feltöltését is engedélyezi, valószínűleg 4-5 jó minőségű képpel jobb eredményt tudsz majd elérni!

Hányan használják a Happn-t?

A Happn közel 50 millió felhasználóval rendelkezik világszerte.

Hogyan tudom megszüntetni a felhasználói fiókomat?

A felhasználói fiókodat az „App Settings” menüpontban, a „Pause my Account” gombra kattintva tudod felfüggeszteni. Ezek után senkinek nem leszel látható a felületen, akkor sem, ha korábban már váltottatok üzenetet.

A fiókod visszaállításához csak jelentkezz be az alkalmazásba és máris folytathatod, ahol abbahagytad.

Cégadatok

Weboldal: www.happn.com

Alapítók: Didier Rappaport, Antony Cohen, Fabien Cohen

Alapítás: 2014

Székhely: 8, Rue de Sentier, 75002, Párizs, Franciaország

E-mail cím: [email protected]

Kattints ide még több randi oldal véleményért!