A társkereső alkalmazásokról dióhéjban

Most Popular Choice
9.9
iDates
Az Idates egy biztonságos hely, ahol kapcsolathoz találhatsz partnereket!
 • Találj flörtpartnereket a közeledben gyors, randizáshoz
 • Élvezd a változatosságot korszerű szűréssel és kereső algoritmusokkal
 • Küldj csókokat, ajándékokat és csevegj, hogy találkozz az kapcsolatoddal!
9.6
WantMatures
A WantMatures esélyt ad neked érett nőkkel való találkozásra, akikkel jól szórakozhatsz!
 • Találj szórakozást kereső érett nőket
 • Egyszerű regisztrálási eljárás
 • Szingli férfiakat kereső szingli nők
 • Névtelen és diszkrét
 • Próbáld ki most!
9.5
Flirthits
Keresd a szórakozást a környékeden még ma!
 • Diszkrét és anonim
 • Ingyenes és egyszerű regisztráció
 • Egyedülálló nők szórakozásra vágynak
 • Gyors randikatf
 • 100% diszkrét
9.1
BeNaughty
Gyors csevegéshez a legjobb
 • Nagyon gyors kapcsolat
 • Ingyenes regisztráció
 • Nagyon diszkrét és felhasználóbarát
 • Gyors randikat
8.6
Flirt
Flörtöljön olyan egyedülállókkal, akik online keresik a szerelmet
 • Válassza szolgáltatásunkat, és jusson még több randi előnyhöz!
 • A legjobb csevegőszobák szingliknek
 • Könnyen flörtölhet és randizhat

Randi oldalakat keresel?

Pár évtizeddel ezelőtt az emberek nagy többsége bárokban, fesztiválokon, barátaikon és családjukon keresztül, vagy éppen az egyetemen találta meg leendő partnerét. Mostanra mindez teljesen megváltozott. Az új párok jelentős része társkereső alkalmazásokon keresztül ismerkedik meg.

A társkereső alkalmazásokat a társkereső hirdetések előzték meg. Sok újságnak volt olyan rovata, ahol a párt kereső emberek leírhatták saját jellemvonásaikat, valamint elérhetőségüket, hogy ez alapján találjanak randi partnert maguknak.

A modern társkereséshez azonban már nem kell az újságra várni. Több ezer társkereső alkalmazás létezik, amiket otthonod kényelméből, vagy akár menet közben, a mobiltelefonodon is elérhetsz.

A társkereső alkalmazások felhasználóinak száma az utóbbi években folyamatosan növekedett. A legnépszerűbb platformokat már több millió ember használja világszerte és ezek a számok a közeljövőben is csak nőni fognak.

Ebben a cikkben a legfontosabb információkat gyűjtöttük össze neked, ha társkereső alkalmazásokban próbálnád ki a szerencsédet, hogy megtaláld a következő randi partneredet.

Smiling man with msartphone on his hand looking at the camera app

Miért népszerűek a társkereső alkalmazások?

 • A társkereső alkalmazások népszerűsége elsősorban az internet elterjedésének köszönhető. Sokan már az első közösségi oldalak megjelenésekor is ezeken a weblapokon kerestek maguknak partnert, az alapján, hogy kiszemeltjük milyen dolgokat oszt meg, illetve kedvel saját adatlapjukon.
 • A 2000-es években megjelenő első társkereső oldalak még elég kezdetlegesek voltak. A legtöbb csak egy internetes összekötő oldal volt, ahol az újságokhoz hasonlóan csak reklám szerű hirdetések alapján kereshettünk a felhasználók között.
 • A 2010-es évekre az okostelefonok elterjedésének hála a társkereső weboldalak átköltöztek a mobil platformokra is. Az első okostelefonokra kifejlesztett társkereső alkalmazások megjelenésével párhuzamosan a randizási szokások is gyökeresen megváltoztak.
 • A társkereső alkalmazások elsősorban a fiatalok körében lettek a legnépszerűbbek, akik tartós elköteleződés helyett a futó kapcsolatok és a rövid távú randizgatás lehetőségét látták bennük. Ezeket az igényeket a társkereső alkalmazások maradéktalanul kielégítették.
 • Népszerűségük azóta is töretlen, köszönhetően annak, hogy már a találkozás előtt is jobban megismerhetjük potenciális randi partnerünket, valamint nem kell fölöslegesen megszerveznünk egy találkozó, ha a beszélgetés alatt kiderül, hogy mégsem összeegyeztethető az ízlésünk kiszemeltünkével.

Milyen ingyenes és fizetős funkciókkal találkozhatsz egy társkereső alkalmazásban?

A legtöbb társkereső alkalmazásra ingyenesen lehet regisztrálni, valamint szinte mindenhol ingyenesen tölthetsz fel magadról képeket, és oszthatod meg alapadataidat, érdeklődéseidet és hobbijaidat.

Ezen túl azonban a társkereső alkalmazások igen eltérőek lehetnek egymástól. Sok platformon beállított szűrőidnek megfelelő embereket javasol számodra a rendszer. Ezekkel a szűrőkkel meghatározhatod, hogy milyen nemű és korú embereket keresel, milyen távolságra magadtól.

A többi ingyenesen elérhető funkció azonban alkalmazástól alkalmazásig változik. Sok platformon például ingyenesen küldhetsz üzenetet olyan emberekkel, akikkel kölcsönösen kedveltétek egymás profilját, ám ez néha a fizetős funkciók közé tartozik.

A fizetős funkciókkal általában olyan prémium szolgáltatásokhoz férhetsz hozzá, amelyek megkönnyítik a platform használatát, vagy előnyt biztosítanak számodra a párkeresésben.

Ilyen például az, ha láthatod, hogy kik kedvelték a profilodat, vagy előbbre rangsorolhatod magadat a rendszerben. Ezen túl pedig, bizonyos platformokon még a szimpla üzenetküldés a fizetős funkciók közé tartozik.

Hosszú távú kapcsolatok társkereső alkalmazásokon keresztül

A társkereső alkalmazások világában nagyon egyszerűen találhatsz magadnak hasonló beállítottságú és érdeklődésű partnert. Mivel a legtöbb platformon részletes leírást is megadhatsz magadról, így könnyen megoszthatod az igényeidet is.

Amennyiben például nem egyéjszakás kalandokat, vagy alkalmi randit keresel, kiírhatod profilodra, hogy komoly kapcsolatra vágysz, így kevesebben fognak megkeresni azok közül, akik csak egy kis flörtölésre vágynak.

Ez a módszer azonban nem mindig működik jól. A legtöbb felhasználó tényleg rövid távú kapcsolatok keresésére használja a társkereső alkalmazásokat, így a hosszabb távú elkötelezettségre vágyók számára sokkal komplikáltabb eligazodni a társkeresők világában.

Vannak azonban olyan platformok is, amelyekre direkt az elkötelezettség és a hosszan tartó kapcsolatok keresésére regisztrálnak az emberek. A diplomás társkeresők, a nyugdíjas társkeresők és a keresztény társkereső oldalak például ebbe a kategóriába sorolhatók.

A randizási szokások változásával azonban a népszerű randi oldalak és társkereső alkalmazások is egyre inkább kezdenek eltolódni a hosszú távú kapcsolatok irányába, habár továbbra is helyet adnak alkalmi kapcsolatok keresésének.

Vannak teljesen ingyenes társkereső alkalmazások?

Társkereső alkalmazásokból egyáltalán nincs hiány. A legtöbb ilyen alkalmazás azonban bizonyos funkciókat csak prémium előfizetői számára tesz elérhetővé. A kérdés csak az, hogy milyen funkciókért érdemes fizetni?

A legtöbb társkereső alkalmazás tökéletesen elfogadható felhasználói élményt nyújt, akkor is, ha nem vásárolsz prémium előfizetést és nem fizetsz semmilyen prémium funkcióért sem. Ettől persze nem lesznek „teljesen ingyenesek”, de alapvető felhasználásra megfelelnek.

A legnépszerűbb társkereső oldalak mobilalkalmazásokkal is rendelkeznek, amik a legtöbb esetben ingyenesen letölthetőek iOS, vagy Android alapú készülékedre. Az alkalmazáson belül elérhető ingyenes és fizetős funkciók pedig alkalmazásonként változhatnak.

Ha mindenképpen el szeretnéd kerülni azt, hogy fizetned kelljen egy társkereső alkalmazás használatáért, akkor válassz egy olyat, amiben legalább az üzenetküldő funkció ingyenesen elérhető!

Összegzés

A társkereső alkalmazások ma hihetetlen népszerűségnek örvendenek. A különböző randi oldalak és mobilalkalmazások több millió felhasználóval rendelkeznek világszerte, így nyíltan kijelenthetjük, hogy ez a társkeresés legnépszerűbb módja manapság.

A több ezer különböző társkereső alkalmazás közül azonban nem mindig a legegyszerűbb kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. A legtöbb ingyenesen letölthető, de nem mindegyiken kapsz azonos funkciókat, prémium előfizetés nélkül.

Mikor a számodra legjobb társkereső alkalmazást keresed, mérlegeld, hogy milyen funkciók és szolgáltatások érhetőek el ingyenesen a platformon és megéri-e fizetni a prémium szolgáltatásokért. Ebben segít neked weboldalunk is, ahol különböző társkereső oldalakat és mobilapplikációikat véleményezzük.

Kattints ide még több randi oldal véleményért!

Jelenleg itt vagy: Kezdőlap » Társkereső App