Twoo – társkeresés és barátkozás egy helyen

Utolsó frissítés:

A Twoo egy olyan platform, ahol barátokat és randi partnereket is egyaránt találhatunk. Nem csupán világszinten, de a magyarországi társkereső oldalak rangsorában is kiemelt helyen szerepel.

Ha többet szeretnél megtudni a platformról olvasd el véleményünket a Twoo társkereső oldalról!

Előnyök és hátrányok

Minden társkeresőnek vannak jobb és rosszabb tulajdonságai is. Itt a Twoo-t véleményezzük előnyei és hátrányai szerint.

A platform előnyei:

 • Ingyenesen csatlakozhatsz az oldalhoz, akár Facebook profiloddal is
 • Több mint 38 nyelven érhető el az oldal
 • Nem csupán társkeresésre alkalmas, cseveghetünk és barátkozhatunk is a többi felhasználóval
 • iOS és Android platformokra is elérhető
 • Egyéb platformokhoz képest kevés a hamis profil

A platform hátrányai:

 • A regisztrált felhasználók profiljai közül sok hiányos, vagy egyáltalán nincs kitöltve
 • Mivel a platform nem csak társkeresésre használható nem lehetünk biztosak benne, hogy valaki csak barátkozni szeretne, vagy kapcsolatot keres
 • A prémium előfizetés és a kreditek rendszere elsőre kissé komplikáltnak tűnhet

Összefoglalva

A Twoo egy csevegő és társkereső oldal, ami egy átfogó és komplett élményt biztosít a randi partnereket vagy barátokat keresők számára. Legtöbb fontos funkciója ingyenesen elérhető és viszonylag sok az aktív felhasználója itthon is.

Az ingyenes funkciókon kívül két féle fizetős szolgáltatás is elérhető a platformon. Az egyik a prémium előfizetés, mellyel extra funkciókhoz férhetünk hozzá, a másik pedig a kredit rendszer, amivel sikerességünket tudjuk növelni az oldalon.

Az oldal mobilapplikációkkal is rendelkezik, mind iOS, mind Android platformokon, így útközben is használhatjuk.

Az applikációk és a weboldalra történő regisztráció ingyenes, valamint, ha nem szeretnénk megadni e-mail címünket Facebook-os bejelentkezési adatainkat is használhatjuk.

A felhasználókról

A Twoo 2011-ben indult, de azóta már a legnagyobb társkeresőkkel versenyzik népszerűségével. A platform több mint 38 különböző nyelven elérhető és jelenleg közel 50 millió regisztrált felhasználója van.

Az oldalt havi szinten körülbelül 17 millióan használják. A felhasználók közül a nemek elosztása nagyjából 50-50%.

Habár a platform társkeresőként is működik, nem ez az egyetlen funkciója, így jobb, ha profilunkon egyértelműen jelezzük, hogy miért is csatlakoztunk az oldalhoz.

A profilok nagy többsége valódi, de időnként belefuthatunk hamis, vagy inaktív felhasználókba is.

Az ingyenes és fizetős felhasználói fiókokról

Hasonlóan a legtöbb társkereső oldalhoz, a Twoo-t is használhatjuk ingyenes regisztrációval, de előfizetés vásárlására is lehetőségünk van.

Ingyenes felhasználóként:

 • Megtekinthetjük a publikus profilokat
 • Üzenetet válthatunk másik felhasználókkal
 • Használhatjuk a „Felfedezés” és „Keresés” funkciókat
 • Kedvenc profiljainkat lementhetjük, hogy később egyszerűbben megtaláljuk őket

 • Megválaszolhatjuk az adatainkra és személyes érdeklődésünkre vonatkozó kérdéseket, ezzel is segítve a pártalálást

Prémium előfizetéssel:

 • Láthatjuk, hogy kik nézték meg profilunkat
 • Jobb kereső filterekhez férhetünk hozzá
 • Megnézhetjük, hogy valaki elolvasta-e az általunk küldött üzeneteket
 • Inkognitó módban is böngészhetünk
 • Kikapcsolhatjuk a reklámokat

Árak

A Twoo egyik előnyeként is említettük a sokszínű fizetési lehetőségeket. A prémium előfizetésért nemcsak bankkártyával, hanem PayPal-on keresztül, valamint mobillal is fizethetünk. Ez utóbbi esetén SMS, vagy hívás útján csak 1 hétre tudunk előfizetni.

Az előfizetési opciók a következők:

Előfizetés időtartamaHeti árTeljes ár
1 hét600 Ft600 Ft
1 hónap420 Ft1800 Ft
3 hónap335 Ft4300 Ft
6 hónap255 Ft6500 Ft
1 év200 Ft10 500 Ft

A Twoo-n ezen kívül krediteket is vásárolhatunk, amivel népszerűsíthetjük profilunkat, kiemelhetjük üzeneteinket és egyéb funkciókat is igénybe vehetünk.

A kreditek árai a következőképpen alakulnak:

Kreditek számaÁr
550 kredit600 Ft
900 kredit900 Ft
1250 kredit1290 Ft
2750 kredit2500 Ft

A kreditekért bankkártyával, PayPal-on keresztül és mobilon is fizethetünk. Mobil fizetéssel azonban csak az 550 kredites opció érhető el.

Megéri az árát?

A prémium funkciók nagyban hozzájárulhatnak profilod sikerességéhez, így mindenképpen érdemes megfontolni az előfizetést. A prémium előnyeinek kipróbálására is lehetőséged van az oldalon, az egy hetes prémium opcióval.

Fontos azonban, hogy az egy hetes próbaverzió lejárta után előfizetésed automatikusan megújul, ezúttal a havi opcióval. Így mindenképpen iratkozz le, ha nem szeretnéd, megújítani előfizetésedet.

Az oldalon krediteket is vásárolhatunk, amikkel különböző funkciókat tehetünk elérhetővé. Ajándékokat küldhetünk, kiemelhetjük profilunkat és üzeneteinket, valamint első helyen szerepelhetünk a „Keresés” oldalon.

A prémium előfizetések közül a hosszabb távra szólóak érik meg leginkább.

Regisztráció

Az oldalra a www.twoo.com cím alatt tudunk regisztrálni. A regisztrációs folyamat körülbelül percet vesz igénybe.

 1. A weboldal regisztrációs menüjében meg kell adnunk keresztnevünket, nemünket, születési dátumunkat, tartózkodási helyünket, valamint azt, hogy milyen céllal használnánk az oldalt.
 2. Alapadataink megadása után egy érvényes e-mail címet kell még begépelnünk és ki kell választanunk belépéskor használatos jelszavunkat.
 3. E-mail címünk megerősítése után máris hozzáférünk a platformhoz. Töltsük fel egy profilképet, egészítsük ki adatlapunk és kezdődhet is a társkeresés!

Felhasználói élmény és mobil applikációk

A Twoo által biztosított felhasználói élmény modern és funkcionális. Mivel az oldal alapvetően ismerkedésre lett kitalálva az ezzel kapcsolatos funkciókban sem szűkölködik. A hagyományos üzenetküldési és párkeresési funkciókon kívül élő adásban is közvetíthetünk.

Ezt a liveME platformmal történő kollaborációjuknak hála tehetjük meg, mind a webes felületen, mind a mobilapplikációkban.

A szolgáltatás iOS és Android platformokon is rendelkezik alkalmazásokkal, melyek használata hasonlóan intuitív, mint a webes felületé.

Kommunikáció a felhasználók között

Az oldal „Felfedezés” funkciójával megtekinthetjük a számunkra ajánlott profilokat, valamint jelezhetjük, hogy érdekel-e az illető az „igen” és „nem” gombok segítségével.

Ezen felül a keresés funkcióval is megtalálhatjuk a számunkra ideális felhasználókat, ahol részletes szűrőkkel igazíthatjuk ízlésünkhöz az eredményt.

A csevegés funkció ingyenesen elérhető, de prémium előfizetéssel még több kommunikációval kapcsolatos szolgáltatást érhetünk el, például láthatjuk, hogy kik tekintették meg profilunkat.

A nem kívánatos felhasználók blokkolására is lehetőségünk van, ezzel garantálva  a zavartalan felhasználói élményt.

GY.I.K.

A Twoo egy megbízható weboldal?

Igen, mind biztonság, mind pedig szervezeti háttér szempontjából. A szolgáltatást a Massive Media match vállalat üzemelteti, amely Európa egyik legnagyobb közösségi média és társkereső vállalkozása.

Az oldal biztonsága is első osztályú. Adatainkat bizalmasan kezelik, legyen szó személyi, vagy banki adatainkról.

Hogyan tudok letiltani egy felhasználót?

Az adott felhasználó profiljára, vagy az általuk kapott üzenetre kattintva a jobb felső sarokban érhető el a blokkolás funkció. Ha leblokkolsz egy felhasználót nem fognak tudni üzenetet küldeni neked, valamint nem fogod őket a „Felfedezés” menüben sem látni.

Facebook-on keresztül is regisztrálhatok?

Igen. Regisztrációkor eldöntheted, hogy e-mail címmel, vagy Facebook profiloddal szeretnél regisztrálni. Amennyiben ez utóbbit választod adataidat és kontaktjaidat az oldal automatikusan importálja.

Hogyan tudom letörölni a profilomat?

A profilodra kattintva, a beállítások között találod a Fiók opciókat. Itt, ha a „Fiók törlése” gombra kattintasz, jelszavad megadása után profilod törlődik. Fiókod törlése automatikusan megszünteti prémium előfizetésedet is.

Hogyan tudom lemondani prémium előfizetésemet?

Prémium előfizetésedet szintén a beállításoknál tudod lemondani. Ezt csak profilod törlésével együtt tudod megtenni. Profilod törléséhez kövesd az előző kérdésre adott válaszban foglaltakat.

Cégadatok

A Twoo 2011-ben indult, jelenleg a Massive Media Match cég üzemelteti.

Weboldal: www.twoo.com

Székhely: Emile Braunplein 18, B-9000, Ghent, Belgium

More reviews