Véleményünk a Flirt randi oldalról

Utolsó frissítés:

A Flirt egy szingliknek szóló alkalmi és szexrandi oldal, mely jelenleg több mint 1 millió felhasználóval rendelkezik világszerte.

A weboldalt 2009-ben hozták létre, így egyike a korábbi internetes társkereső szolgáltatásoknak.

Az oldal használatának előnyei és hátrányai

A legtöbb társkereső oldal egy adott célcsoportnak szól, így a felületén elérhető szolgáltatások is ehhez igazodnak. Ez nincs máshogy a flirt esetében sem. Itt sorra vesszük a Flirt legjobb és legrosszabb tulajdonságait.

Az oldal előnyös tulajdonságai:

 • Magyarul is elérhető
 • Diszkrét és biztonságos fizetési opciók
 • A női profilokról ingyenesen lehet üzenetet küldeni
 • Ha egy profilt nem tartunk megfelelően részletesnek, kérhetjük a felhasználót, hogy további adatokat is megadjon
 • Hasznos kiegészítő biztonsági beállításokat kapcsolhatunk be, például azt, hogy csak megerősített profilokról kaphassunk üzenetet
 • Egyszerű és könnyen navigálható felhasználói felület

Az oldal használatának hátrányai:

 • Az alapvető leíráson és pár képen kívül nem tudhatunk meg semmit potenciális partnereinkről
 • A férfiaknak fizetniük kell az első 5 üzenetküldésük után
 • Nem tartozik a platformhoz mobilapplikáció
 • A profilod kitöltését és feltöltött fényképeidet egy adminisztrátornak jóvá is kell hagynia, ami akár 24 órát is igénybe vehet

Összefoglalás

A Flirt egy népszerű, könnyed kapcsolatok és alkalmi randik szervezésére alkalmas társkereső. A felület magyarul is elérhető, így nem okoz gondot az oldalon történő navigáció.

Az oldal egyik legnagyobb előnye, hogy nők ingyenesen küldhetnek üzenetet kiválasztottjaik számára. Egy másik kiemelkedő tulajdonság, ami elválasztja a Flirt-öt vetélytársaitól a magasabb fokú biztonság.

Ezt különböző biztonsági beállításokkal és egy szigorú képfeltöltési rendszerrel garantálja.

Ha részletesebben is meg szeretnéd ismerni az oldal által nyújtott szolgáltatásokat, olvass tovább!

A felhasználók közösségéről

A Flirt társkeresőre regisztráltak nagy többsége nem hosszú távú párkapcsolatot keres, így az oldal elsősorban nem az elkötelezett társat keresőknek szól.

Legtöbb felhasználója a 23 és 38 év közötti korcsoporthoz tartozik. A nemek megoszlását tekintve a platform nagyobb részt nőkből és kisebb részt férfiakból áll. Az arány körülbelül 60% női profil és 40% férfi profil.

Ez leginkább annak köszönhető, hogy a nők ingyenesen küldhetnek és fogadhatnak üzeneteket, így nem csak prémium előfizetés vásárlása után élvezhetik az oldal egyik legfontosabb funkcióját.

Ingyenesen hozzáférhető és fizetős funkciók

A platformra történő regisztráció ingyenes, de az oldal teljes funkcionalitását csak prémium előfizetőként érhetjük el. Lássuk mihez férünk hozzá ingyen és mi az, ami csak feliratkozók számára elérhető!

Ingyenes fiókkal is elérhető szolgáltatások:

 • Láthatjuk minden felhasználó első profilképét kis méretben, valamint megtekinthetjük adatlapjukat
 • Férfi profilokról 5 felhasználónak küldhetünk üzenetet
 • Női profilról korlátlanul cseveghetünk
 • Kereső szűrők segítségével könnyebben megtalálhatjuk a számunkra ideális randipartnert
 • Megtekinthetjük, hogy kik látogatták meg a profilunkat
 • Biztonságunkról a három különböző szintű biztonsági beállítás is gondoskodik

Csak prémium előfizetők számára elérhető funkciók:

 • Korlátlan üzenetküldés férfiaknak is
 • Videóhívás és képek, valamint videók küldése üzenetben
 • Hozzáférünk a profilokon elérhető képekhez és albumokhoz
 • Még pontosabb szűrő beállításokkal kereshetünk
 • Az ügyfélszolgálat prémium támogatásban részesít

Árak

A Flirt-re való regisztráció ingyenes, de sok hasznos funkciót feloldhatunk prémium előfizetés vásárlásával.

Az előfizetés időtartamaEgy részlet ára (napi/havi)
3 nap500 Ft/nap
1 hónap4355 Ft/hónap
3 hónap1615 Ft/hónap
6 hónap1235 Ft/hónap

Prémium előfizetést a „FRISSÍTÉS MOST” gombra kattintva tudunk vásárolni.

A fizetés SSL titkosítással, kizárólag bankkártyán keresztül lehetséges. Visa, Mastercard, Amex, Diners Club és Discover kártyákat fogad el a rendszer.

Megéri prémiumra váltani?

Az oldal főbb funkcióit nőként ingyenesen is elérhetjük, de a regisztrált férfi profilok számára elérhető lehetőségek száma igencsak korlátolt. A platform legjobb tulajdonságainak elérése érdekében férfiként a prémium előfizetés vásárlása az egyetlen út a sikerhez.

Szerencsére nem kell azonnal elköteleződnünk, hiszen lehetőségünk van (habár csak egyszer) a prémium funkciók 3 napos kipróbálására. Ez mindössze 300 forintba kerül, így könnyen eldönthetjük, hogy megéri-e nekünk hosszabb távra is előfizetni.

Ha úgy döntünk, hogy hosszabb távon is szeretnénk használni az oldal által nyújtott szolgáltatásokat, a legracionálisabb döntés a 6 hónapos előfizetés. Ez ugyanis a havidíj kevesebb mint felébe kerül havi bontásban.

A regisztráció menete

Az oldalra való regisztráció egyszerű, körülbelül 3 percet vesz igénybe.

 1. Nyissuk meg a www.flirt.com oldalt.
 2. A regisztrációs felületen adjuk meg, nemünket, valamint, hogy kit keresünk, életkorunkat, lokációnkat, majd e-mail címünket és a jelszó beállítása után már kezdhetjük is profilunk kitöltését!
 3. A regisztráció véglegesítéséhez erősítsük meg e-mail címünket, amit az e-mailben kapott linkre kattintva, vagy a kód weboldalra történő bemásolásával tehetünk meg.
 4. Ezek után meg is vagyunk a regisztrációval, már csak ki kell tölteni adatlapunkat, valamint fel kell töltenünk pár profilképet.

A profilképeket a felhasználók biztonsága miatt egy ügyintéző is átnézi, hogy összhangban legyenek a felhasználási feltételekben foglaltakkal.

Felhasználói élmény a webes felületen

A weblap egyszerű, letisztult és könnyen használható felhasználói felülettel rendelkezik. A különböző funkciók gyorsan elérhetőek és ha valamit nem találnánk, a Segítség menüpontban valószínűleg választ kapunk a felmerülő kérdéseinkre.

Egy fontos eleme az oldalnak, hogy mindig csak az olyan nemű felhasználókat fogjuk látni, akiket regisztrációnkkor megjelöltünk. Ha regisztráció után ezen változtatni szeretnénk, akkor sajnos csak egy új fiók regisztrálásával tudjuk ezt megtenni.

Üzenetváltás a regisztrált felhasználók között

A felhasználói kommunikáció csak üzenetek formájában lehetséges. Nincsenek csoportok, vagy klubok, amikhez csatlakozhatnánk, de a csevegési funkciók jól kidolgozottak.

Csevegés közben küldhetünk képet vagy videót kiszemeltünknek, de még videócsevegésre is lehetőségünk van, ha rendelkezünk prémium előfizetéssel.

overview of single profiles on flirt.com - a online dating site.

GY.I.K.

Van Flirt mobilapplikáció?

A Flirt jelenleg nem rendelkezik mobilapplikációval. Kizárólag a webes felületen keresztül érhető el. Az oldal mobiltelefonra optimalizált verzióját az https://m.flirt.com/ webhelyen találod.

Milyen biztonsági funkciókkal rendelkezik az oldal?

A Flirt társkeresőn különösen ügyelnek felhasználóik biztonságára. Minden regisztrációt egy érvényes e-mail címről kell megerősíteni, valamint szűrik a hamis profilokat is.

Az oldalon csak az ügyintézők által is jóváhagyott képek jelenhetnek meg, így garantálva, hogy ne kerüljön fel erőszakos, pornográf, vagy bármilyen más módon offenzív vagy megtévesztő tartalom.

Profilunk beállításánál 3 különböző biztonsági szint közül választhatunk:

●        Kikapcsolt: Ebben a módban szűrés nélkül bárki küldhet nekünk üzenetet.
●        Alap: Ha ezt a beállítást választjuk, akkor minden tagot láthatunk, de csak olyan profiloktól kaphatunk üzenetet, akik nem gyanúsak.
●        Teljes: Ebben a módban csak a verifikált tagokkal válthatunk üzeneteket, nem megerősített profilokról nem tudnak velünk csevegést indítani.

A prémium előfizetésem automatikusan megszűnik, ha törlöm a fiókomat?

Nem. Amennyiben csak a fiókodat törlöd, az automatikus fizetési kötelezettség ugyanúgy megújulásra fog kerülni a következő hónapban. Ha a prémium előfizetésedet szeretnéd lemondani, ahhoz a „Prémium deaktiválása” gombra kell kattintanod a beállításokban.

Hányszor vásárolhatok 3 napos próba prémium előfizetést?

3 napos előfizetésre minden profilnak csak egyszer van lehetősége, utána a havidíjas opciók közül tudsz választani, a „FRISSÍTÉS MOST” menüpontban. A 3 napos próbaverziód lejártával egy, három vagy hat hónapos időtartamra tudod meghosszabbítani előfizetésedet.

Ha deaktiválom a fiókomat, akkor minden adatom végleg elveszik?

Nem. Fiókod alapadatait felhasználóneveddel és jelszavaddal együtt megőrzi a weboldal. Ahhoz, hogy újra használni tudd már meglévő, de deaktivált fiókodat, csak annyit kell tenned, hogy újra bejelentkezel az oldalra, majd a beállítások menüben újra aktiválod azt.

Cégadatok

Weboldal: www.flirt.com

Székhely: Palace Court, Church Street, St. Julians, STJ 3049, Málta

Kattints ide még több randi oldal véleményért!