BeNaughty – ez lenne az ideális alkalmi randi oldal?

Utolsó frissítés:

A BeNaughty egy olyan alkalmi és szexrandi oldal, amely több mint 500 ezer felhasználóval rendelkezik világszerte. Az oldal főleg a 18 és 35 éves korosztály körében népszerű.

Elsősorban alkalmi találkozások és rövid távú randik szervezésére készült, így nem éppen a stabil párkapcsolatok híveinek ajánlott.

A weboldal egyszerű, letisztul és mégis funkcionális, a keresőben elérhető szűrőknek köszönhetően pedig gyorsan személyre szabhatjuk találatainkat egyéni preferenciáink alapján.

A BeNaughty véleményezéséhez és az oldal részletesebb leírásáért olvass tovább!

landing page of benaughty dating website. There is a couple standing together in the middle enjoying love.

Előnyök és hátrányok

Minden társkereső különböző célközönségeknek készült, így felépítésük és funkcionalitásuk is merőben eltérhet egymástól. Ebben a részben a BeNaughty funkcióit mérlegeljük.

Előnyök:

 • Ingyenes regisztráció
 • Részletes keresés
 • Jó biztonsági beállítások
 • Egyszerű, könnyen használható design és felhasználói felület
 • Olcsó, három napos próbaverzió a prémium szolgáltatások teszteléséhez
 • Korlátlan üzenetküldés az oldalra regisztráló női profillal
 • Viszonylag kevés a reklám

Hátrányok:

 • Magyarországon nem elérhető a mobilapplikáció
 • Férfiak csak 5 felhasználónak üzenhetnek prémium előfizetése nélkül
 • Nehéz megkülönböztetni a hamis profilokat a valódi felhasználókétól
 • A prémium előfizetés nem tünteti el a reklámokat
 • A magyar fordítás helyenként igen pontatlan

Összefoglalva

Az oldal egy gyorsan kiismerhető, hasznos platformot biztosít felhasználóinak alkalmi randi partnerek keresésére. A pártalálást interaktív kereső és nők számára ingyenesen hozzáférhető üzenetküldő funkciók segítik.

Mindazonáltal félreértés ne essék, a BeNaughty nem a hosszú távú kapcsolatok híveinek lett kitalálva, az oldal a könnyed, alkalmi randizásról szól.

Az ingyenesen elérhető funkciók megfelelőek, de a prémium előfizetés mindenképpen ajánlott, főleg férfiaknak, hiszen csak ezzel érhetik el a nők számára alapból is hozzáférhető korlátlan üzenetküldés opciót.

A felhasználókról

A BeNaughty egy alkalmi partnereket keresőknek szánt platform, így a legtöbb felhasználó nem hosszú távú, elkötelezett kapcsolatot keres.

A felhasználók arány 60% regisztrált női és 40% regisztrált férfi profil. Ez többek között annak köszönhető, hogy a női profilok korlátlan mennyiségű üzenetet küldhetnek, míg a férfiak nem.

Az átlagos felhasználók életkora a 18 évestől a 45-ig terjed, de a legtöbb társkereső a 24-35 év közötti korosztályból kerül ki.

Ingyenes és fizetős funkciók

A legtöbb online társkereső szolgáltatás bizonyos funkciókat csak prémium fiókkal rendelkező felhasználók számára tesz elérhetővé. Nincs ez másképp a BeNaughty esetében sem. Vegyük tehát sorra, hogy milyen előnyökkel jár a prémium az ingyenes verzióval szemben!

Ingyenesen elérhető funkciók:

 • Láthatjuk a tagok profilképeit, valamint elolvashatjuk alapadataikat
 • Részletes keresővel szűrhetjük a találatokat a potenciális partnerek listájában
 • Nők számára ingyenesen elérhető és korlátlan üzenetküldés
 • Férfiak 5 darab csevegést kezdeményezhetnek 5 különböző felhasználóval
 • Megtekinthetjük a jelenleg elérhető felhasználókat
 • Kedvenc profiljainkat elmenthetjük, hogy később könnyebben visszatérhessünk hozzájuk
 • Teljesen biztonságos módon böngészhetünk, hála a különböző biztonsági beállításoknak
 • LGBTQ barát platform
 • Láthatjuk, hogy mely felhasználók tekintették meg profilunkat, valamint azt is, hogy tetszett-e nekik
 • Profi és segítőkész őgyfélszolgálat

A prémium előfizetéssel elérhető funkciók:

 • Korlátlan üzenetküldés
 • Minden profilképet maximális felbontásában láthatunk
 • A profilokon elérhető összes képhez és albumhoz hozzáférhetünk
 • Korlátlan fényképet és videót oszthatunk meg üzenetküldés közben
 • Webkamerán keresztül történő videóchat funkcióval is kommunikálhatunk
 • Még pontosabb kereső szűrőket alkalmazhatunk
 • Kiemelt fontosságú ügyfél státuszt kapunk (ez az ügyfélszolgálattal való kommunikálás szempontjából lehet fontos)

Árak

A BeNaughty weboldal több különböző prémium előfizetési opciót kínál, többek között egy 3 napos próbaverziót is. A prémium opciókat a „FRISSÍTÉS MOST” felirat alatt találhatjuk meg, a főoldalon.

Az előfizetés hosszaÁr (részletekben)Ár (teljes)
3 nap119 Ft/nap360 Ft
1 hónap2749 Ft/hónap2749 Ft
3 hónap1649 Ft/hónap4950 Ft
6 hónap1209 Ft/hónap7255 Ft

Előfizetés vásárlására kizárólag bankkártyával van lehetőségünk, de abból legalább sok fajtát elfogadnak. Fizethetünk Visa, MasterCard, Amex, Diners Club vagy akár Discover kártyával is.

Megéri az árát?

Habár ingyenes felhasználóként is viszonylag jól használható az oldal, a prémium előfizetés vásárlásával lesz csak igazán teljes az élmény. Szerencsére ezt lehetőségünk van rövid távon is kipróbálni, a 3 napos prémium előfizetésen keresztül, ami csupán 360 forintba kerül.

A hosszabb távú prémium előfizetések is kedvezően vannak beárazva, közülük leginkább a 6 hónapos éri meg, mivel ezzel az eredeti 1 havi ár közel feléért élvezhetjük a prémium előnyeit.

Regisztráció

Az oldalra való regisztráció igen egyszerű és nem tart tovább 5 percnél.

 1. Nyisd meg a https://www.benaughty.com/ oldalt.
 2. Adjuk meg preferenciánkat, életkorunkat, tartózkodási helyünket, majd egy érvényes e-mail címet és a jelszó kiválasztása után már csak egy lépés van hátra!
 3. A regisztráció véglegesítéséhez meg kell erősítenünk e-mail címünket és máris kitölthetjük adatlapunkat, valamint beállíthatjuk profilképeinket.

A profilképeket a felhasználók biztonsága érdekében egy ügyintéző ellenőrzi, mielőtt megjelennek az oldalon. A profilkép használata rendkívül fontos a társkereső oldalakon a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében.

Felhasználói élmény

A weboldal könnyen kezelhető, intuitív és egy elég részletes leírást is tartalmaz, ha esetleg nem találunk valamilyen funkciót. A design egyszerű és felhasználóbarát.

Profilunkat képekkel színesíthetjük és lehetőségünk van alapadatainkon kívül állapotot is közzétenni rajta, valamint szokásainkkal, végzettségünkkel és hasonlókkal is kiegészíthetjük.

Az oldal egyik különlegessége, hogy ingyenes felhasználóként is láthatjuk azt, hogy kik tekintették meg a profilunkat, valamint azt, hogy tetszett-e nekik, amit láttak.

Kommunikáció a felhasználók között

A felhasználók közötti kommunikáció viszonylag sokoldalú. Habár nincsenek klikkek vagy csoportok, a chat funkciókon keresztül küldhetünk képeket és videót is, valamint webkamerán keresztül lehetőségünk van videóchatelni is kiszemeltünkkel.

GY.I.K.

Létezik BeNaughty mobilapplikáció?

Igen, létezik, mind iOS, mind Android alapú készülékekre. Sajnos egyik sem elérhető Magyarországon. Itthon csak a weboldalukról érhető el a platform.

Biztonságos az oldal?

A BeNaughty-nál ügyelnek felhasználóik jogaira és biztonságára. Az alábbiakban leírtunk pár intézkedést, ami a tagok biztonságát szolgálja:

•          A weboldalra történő regisztrációhoz kötelező az e-mail cím megerősítése.
•          Csak ellenőrzött képek jelenhetnek meg a weboldalon. Egyik fotó sem tartalmazhat meztelenséget, kiskorú személyeket, erőszakot, személyes adatokat, vagy egyéb offenzív tartalmat.
•          Két különböző biztonsági mód közül választhatunk, melyek közül az egyik kiszűri a gyanús profilokat, a másik pedig csak megerősített felhasználók számára engedélyezi a velünk való kommunikációt.

Többször is feliratkozhatok kipróbálni a 3 napos prémium opciót?

Nem, a kedvezményes prémium előfizetést csak egyszer lehet kipróbálni.

A felhasználói fiókom megszüntetése nélkül is lemondhatom a prémium előfizetésemet?

Igen, erre a profilodra kattintva a beállításoknál van lehetőséged. Amennyiben a felhasználói fiókod megtartása mellett szeretnéd lemondani a prémium szolgáltatást, kattints a „Prémium deaktiválása” gombra. Így továbbra is tagja maradsz az oldalnak, mint ingyenes felhasználó.

Amennyiben végleg ki szeretnél lépni az oldalról, ezt ugyanott, a „Profilom törlése” gombbal teheted meg. Ebben az esetben véglegesen megszűnik a felhasználói fiókod.

Fontos: A felhasználói fiókod törlése nem törli automatikusan az ismétlődő havi fizetési kötelességedet. Ezt külön, a „Prémium deaktiválása” gombon keresztül kell igényelned, a fiókod megszüntetése előtt!

Hogyan tudom újra aktiválni a fiókomat?

Ahhoz, hogy fiókodat újra aktiváld, nem kell mást tenned, mint belépned ugyanazokkal az adatokkal, amikkel regisztráltál, majd a profilodban a „Fiókom aktiválása” menüpontra kattintanod.

Cégadatok

Weboldal: https://www.benaughty.com/

Kattints ide még több randi oldal véleményért!