Véleményünk a Be2 online randi oldalról

Utolsó frissítés:

A Be2 nem egy egyszerű alkalmi randi oldal. Az platformot főleg olyanok számára hozták létre, akik elkötelezett partnert keresnek, hosszútávú kapcsolatra. 2004-es megalakulása óta több százezer regisztrált felhasználót számol és közel 40 országban elérhető, világszerte.

Ebben a cikkben bemutatjuk neked, hogy mik a platform használatának előnyei, ki a célközönség és milyen szolgáltatásokhoz és funkciókhoz férhetsz hozzá, mind az ingyenes, mind a fizetős verzió használatával.

Előnyök és hátrányok

Hátrányok:

 • Az oldal funkcionalitása jelentősen korlátozott prémium előfizetés nélkül
 • Kevés a felhasználó, korábban többször is volt problémájuk a hamis profilokkal
 • Kevés az extra funkció az oldalon
 • Nincs éves prémium előfizetés

Előnyök:

 • A párkereső algoritmus összehasonlítja potenciális partnereink személyiségjegyeit és igényeit sajátunkkal, így pontosabb találatokat kapunk
 • Kitakarhatjuk profilképünket a magasabb biztonság érdekében
 • Személyre szabható szűrőkkel rendelkező kereső
 • Láthatjuk a jelenleg aktív felhasználókat az oldalon
landing page of be2 dating site.

Összegezve

A Be2 társkereső oldal egy olyan közönséget céloz, melynek tagjai az elkötelezett párkapcsolatok hívei. Részletes személyiségteszt alapján igyekeznek megtalálni mindenki számára igényeinek és elvárásainak megfelelő párját.

Egyszerű és letisztult felületével könnyen navigálható és csak a lényegre összpontosít.

Az oldalra történő regisztráció ingyenes ugyan, de a legfontosabb funkciók csak előfizetéssel elérhetőek.

A közösség

A Be2 platform egyike a legkorábbi társkeresőknek. Az oldalt 2004-ben alapította Robert Wuttke és Andreas Elten, Luxemburgban. Azóta már közel 40 országban elérhető.

A platform több mint 700 ezer felhasználóval rendelkezik világszerte. A nemek eloszlása viszonylag  egyenlő a felhasználóbázisban, körülbelül 49% nő és 51% férfi a tagok eloszlásának aránya az oldalon regisztráltak között.

A felhasználók többsége elkötelezett, hosszú távú kapcsolatot keres a szolgáltatáson keresztül.

A Be2 főleg potenciális partnerek összekötésére és a köztük való üzenetküldésre használható, mivel az oldal nem rendelkezik egyéb közösségi funkciókkal, mint például klubok, vagy csoportok.

Ingyenesen elérhető és fizetős szolgáltatások

A Be2 platform legfontosabb funkcióit csak prémium előfizetőként érhetjük el.

Ingyenes felhasználóként:

 • Regisztrálhatunk a platformra és kitölthetjük a személyiségtesztet
 • Elkészíthetjük személyes profilunkat
 • Feltölthetünk képeket az adatlapunkra

Prémium előfizetéssel:

 • Láthatjuk az oldalon szereplő felhasználók profilképeit
 • Korlátlanul küldhetünk üzenetet a tagoknak
 • A kapcsolatainkat elmenthetjük a Kedvencek menüpont alá
 • Megtekinthetjük, hogy kik látogatták meg profilunkat
 • Ezek alapján is látható, hogy amennyiben ténylegesen eredményeket szeretnénk elérni az oldalon, mindenképpen érdemes prémium előfizetést vásárolnunk!

Árak

A Be2 prémium szolgáltatásai szinte elengedhetetlenek a platformon elérhető szolgáltatások (többek között az üzenetküldés) feloldásához, így mindenképpen érdemes megfontolnunk az előfizetést.

Három féle prémium opció közül választhatunk, időtartamuk szerint. Van egy hónapos, három hónapos, valamint hat hónapos előfizetés. Az áraikat az alábbi táblázat tartalmazza.

Előfizetés időtartamaHavidíjTeljes ár
1 hónap3990 Ft
(Első hónap, majd 19 950 Ft)3990 Ft
3 hónap7990 Ft23 970 Ft
6 hónap5990 Ft35 940 Ft

Prémiumra csak bankkártyával és PayPal-on keresztül van lehetőségünk előfizetni.

Fontos megjegyeznünk továbbá, hogy prémium vásárlása esetén az előfizetésünk meg fog újulni minden hónapban, amíg le nem mondjuk. Ezen felül csak az első hónap prémium kerül 3990 forintba, a további havi megújítás 19 950 forint, havonta, ami automatikusan terheli számlánkat.

Hogyan hozd ki a maximumot a szolgáltatásból?

Ha a teljes Be2 élményt szeretnéd megtapasztalni, minden elérhető funkcióval, akkor mindenképpen megéri legalább kipróbálnod a prémiumot. Erre egy nagyszerű lehetőséget ad az első 1 hónapos előfizetési opció, amely közel 80%-al olcsóbb, mint a teljes árú előfizetés.

Amennyiben úgy döntesz, hogy megfelel igényeidnek a szolgáltatás, amit nyújtanak, ár/érték arányban a fél éves előfizetés a legkecsegtetőbb, azonban előfordulhat, hogy hamarabb is párt találsz.

Ezért is ajánlatos a 3 hónapos lehetőséget választani, ami így is jelentősen olcsóbb, mint ha a havi előfizetésedet újítanád meg, hiszen az az első hónap után már közel 20 ezer forintba kerül.

A társkereső oldalak alapvető funkcióinak hiánya pedig szinte teljesen ellehetetleníti a platform hosszú távú használatát prémium előfizetés nélkül. Az ingyenes verzióban ugyanis profilképeket sem láthatsz, sőt üzeneteket sem tudsz küldeni.

Regisztráció

A Be2-ra való regisztráció körülbelül 10 percet vesz igénybe. Ez a folyamat azért hosszabb, mint általában, mert a regisztrációs folyamat részét képezi egy személyiségteszt kitöltése. Ezen teszt alapján fog majd az algoritmus számodra megfelelő partnert keresni.

 1. Nyisd meg a https://www.be2.hu/ oldalt.
 2. Add meg nemed és, hogy milyen nemű partnert keresel.
 3. Alapadataid megadása után egyből láthatod is a kitöltendő személyiségtesztet
 4. Töltsd ki a megjelenő személyiségtesztet, őszintén! A válaszaid rejtve maradnak egyéb felhasználók előtt és nem lesznek láthatóak máshol sem az oldalon, de fontosak a megfelelő partner kiválasztásához.
 5. A teszt kitöltése után megadhatod egyéb adataidat és preferenciáid, például, hogy milyen ételeket kedvelsz, vagy hogyan töltöd el a szabadidődet.
 6. A profilod véglegesítéséhez már csak képeidet kell feltöltened! A feltöltött profilképek nem fognak azonnal megjelenni az oldalon, mivel egy adminisztrátornak jóvá is kell hagynia őket. Ezt legkésőbb 24 órán belül meg is teszik.

Gratulálunk! Ha elvégezted a fenti lépéseket, akkor sikeresen regisztráltál a weboldalra!

A felhasználói élmény és a platformhoz tartozó alkalmazás

Habár a Be2 rendelkezik mobilapplikációval, Magyarországon csak a webes felületük érhető el. Így csak erről fogunk írni ebben a részben.

A weboldal modern és letisztult, egyszerű a rajta való navigálás. A funkciók könnyen megtalálhatóak és használhatóak.

A főoldalon három fő menüpont érhető el. Az első a Kapcsolatok fül, amely alatt az összes hozzánk illő találatot egy helyen böngészhetjük. A második a Postaláda, ahol bejövő és kimenő üzeneteinket tekinthetjük meg, valamint üzeneteket is itt írhatunk.

Az utolsó fontosabb funkció pedig az Online felhasználók gomb, ahol a jelenleg is a weboldalt használó embereket láthatjuk.

Ezeken kívül a főoldalról elérhető még saját profilunk is, ahol adatainkat és beállításainkat módosíthatjuk, valamint a jobb felső sarokban találhatjuk a Látogatók gombot, melyre kattintva azt látjuk, hogy kik tekintették meg adatlapunkat.

Kapcsolatfelvétel más felhasználókkal a platformon belül

Az oldalon látható Kapcsolatok menüpont alatt találjuk azoknak az embereknek a listáját, akik személyiségtesztjük és érdeklődésük alapján a leginkább megfelelnek egyéni igényeinknek.

A Be2 oldalon azonban csak prémium felhasználóként tudunk üzeneteket fogadni és küldeni, így ez a funkció nem túl hasznos ingyenes profil esetén.

GY.I.K.

Ingyenesen regisztrálhatok a platformra?

Igen, habár a funkciók erősen korlátozottak prémium előfizetés nélkül. Ingyenes felhasználóként készíthetsz profilt, kitöltheted a személyiségteszted, valamint böngészheted mások profilját. Nincs azonban hozzáférésed a csevegés funkcióhoz például.

Hogyan tudom megszüntetni a prémium előfizetésemet?

Előfizetésedet a weboldalon keresztül tudod megszüntetni. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a Beállítások menüpontba navigálva legörgetsz az oldal aljáig, majd a „Tagsága” felirat alatti „Prémium lemondása” gombra kattintva beadod a kérvényt az előfizetésed felfüggesztésére.

Milyen profilképeket fogadnak el az oldalon?

Az oldalon csak a jól felismerhető profilképeket fogadják el. Minden feltöltött képedet jóvá kell hagynia egy ügyintézőnek, az alapján, hogy megfelel-e az előírásoknak.

Feltöltött fényképeid nem lehetnek szexuális tartalmúak, kizárólag te szerepelhetsz rajtuk és maximum öt fényképet adhatsz meg egyszerre.

Hogyan tudok fizetni?

Fizetési lehetőségként kizárólag Visa és Mastercard bankkártyákat, valamint PayPal-t fogadnak el. A prémium szolgáltatások díja havonta kerül levonásra és automatikusan megújul, egészen addig, amíg le nem mondod.

A vállalat adatai

Weboldal: www.be2.hu

Székhelye: 13 rue du Commerce, L-1351, Luxemburg

Kattints ide még több randi oldal véleményért!