Academic Singles – véleményezzük a diplomásoknak szóló társkereső oldalt

Utolsó frissítés:

Előnyök és hátrányok

Előnyök:

 • Ingyenes regisztráció
 • Részletes személyiségteszt regisztrációkor
 • Nem egy szexrandi oldal, tényleg a minőségi kapcsolatteremtésre fókuszál
 • Intelligens társkereső folyamat (az egyéni preferenciáink alapján)
 • Magas színvonalú felhasználók és minőségi profilok

Hátrányok:

 • Nem túl népszerű manapság
 • Sok a hamis profil
 • Nagyon kevés szolgáltatás használható prémium előfizetés nélkül
 • Viszonylag drága a fizetős funkciók feloldása

Összefoglalva az Academic Singles-ről alkotott véleményünket

Az Academic Singles azoknak szól, akik nem szeretnék a pártalálást a véletlenre bízni. A platform egy személyiségteszttel indul, amely alapján könnyedén rangsorolhatjuk a számunkra megfelelő embereket, hiszen látjuk, hogy mennyire vagyunk kompatibilisek.

Ha unod az alkalmi randikat és csak hosszútávú kapcsolatot keresel, akkor ez egy ideális platform lehet számodra.

A weboldal fókusza a képzett, határozott és céltudatos partnerek párba állítása. Felhasználói a középkorú korosztályból kerülnek ki többnyire. Szolgáltatásuk tehát olyan emberekhez szól, akik hosszabb távra keresnek számukra megfelelő, elkötelezett partnert. A személyre szabott ajánlások és algoritmusok tovább segítenek a felhasználóknak megtalálni potenciális partnerőket.

Az oldalra történő regisztráció és profilod kitöltése ingyenes, de tényleges eredményt csak akkor tudsz elérni, ha prémium előfizetést vásárolsz.

Ez oldja fel ugyanis a párkereséshez alapvető funkciókat, mint az üzenetküldés, vagy a hozzád illő emberek profilképének megtekintése.

Kinek ajánlott a platform?

Az Academic Singles elsősorban egy értelmiségi társkereső oldal. A célközönségéhez tartozó személyek műveltségüknek, szakmai és akadémiai sikereiknek, céljaiknak és képzettségüknek megfelelő partnert keresnek, hosszú távra.

Az oldal fejlett keresőalgoritmusának segítségével ajánlja fel a leginkább hozzád illő potenciális partnereket.

Az ehhez szükséges adatokat egy, a regisztrációkor kötelezően kitöltendő kérdőíves formátumú személyiségteszt alapján, valamint profilodon megadott információidból állítja össze.

Ez a rendszer egy elég meggyőző, 40%-os sikerességi rátát jelent a platformon párt keresők számára.

A felhasználók többsége 35 és 55 éves kor közötti diplomás, ebben a korcsoportban tehát könnyebb társat találni az oldalon. Az Academic Singles eddig közel 200 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik, így a társkereső oldalak között viszonylag exkluzívnak mondható.

Ingyenes és fizetős szolgáltatások

Ingyenes felhasználóként csak a regisztrációkor elérhető személyiségteszthez, valamint a profilunk adatokkal és képekkel való feltöltésére van lehetőségünk. Az összes többi funkció eléréséhez prémium előfizetést kell vásárolnunk.

A prémium szolgáltatással:

 • Láthatjuk más felhasználók profilképét
 • Üzeneteket küldhetünk az oldalon
 • Megnézhetjük, hogy kik látogatták meg a profilunkat
 • Elmenthetjük a számunkra legszimpatikusabb emberek profiljait a kedvencek funkcióval

Ebből a leírásból is jól látható, hogy az ingyenes felhasználók számára az oldal funkcionalitása jelentősen korlátozott.

Árak

Az Academic Singles prémium előfizetés három verzióban elérhető. Egy hónapos, Három hónapos, illetve hat hónapos előfizetésre van lehetőségünk. A fizetést a weboldalon keresztül tehetjük meg, de csak bankkártyás és PayPal-on keresztül történő vásárlás lehetséges.

IdőtartamHavi árTeljes ár
1 hónap3990 Ft3990 Ft
3 hónap7990 Ft23 970 Ft
6 hónap5990 Ft35 940 Ft

Az egy hónapos prémium előfizetés közel 80%-al olcsóbb, mint a 3 hónapos, sztenderd árú előfizetés.

Megéri prémiumot venni?

Az oldalon nincsenek külön megvásárolandó prémium funkciók, a prémium előfizetés minden funkciót felold. Mivel az ingyenes verzió használatával igen kevés lehetőségünk van bármihez is hozzáférni az oldalon, így egy előfizetés mindenképpen ajánlott.

Az előfizetői csomagok struktúrájából kifolyólag azonban nem a fél éves előfizetés a legjobb ár/érték arányú, hanem a havi előfizetés folyamatos megújítása. Ezzel viszont az a probléma, hogy a megújítást magunknak kell elvégeznünk, manuálisan a weboldalon keresztül.

Ezek alapján, ha a szolgáltatás olyan alapvető funkcióihoz – mint például a felhasználók közötti üzenetküldés – hozzá szeretnénk férni és ezúton társat találni az Academic Singles felületén, egy prémium előfizetés vásárlása mindenképpen ajánlott!

A regisztrációs folyamatról

Az Academic Single-re való regisztráció egy kicsit hosszabb időt (hozzávetőlegesen 10 percet) vesz igénybe.

 1. A főoldalon adjuk meg, nemünket és a nemet, amely iránt érdeklődünk.
 2. Ezután adjuk meg e-mail címünket és válasszuk ki jelszavunkat!
 3. Az alapadataink megadása után egy rövid kérdőívet kell kitöltenünk, ahol a céljainkra, szokásainkra és személyiségünkre irányuló kérdésekre kell válaszolnunk. Ez a személyiségteszt az alapja a társkereső algoritmus működésének.
 4. Az oldalra való belépés után profilunkat kiegészíthetjük képekkel, valamint személyes érdeklődéseinkkel és hobbijainkkal is.

A regisztrációs folyamatban kitöltött kérdőív teljesen rejtett, így fontos, hogy őszintén válaszoljunk rá, hiszen ez alapján pontosabb találatokat kaphatunk!

Felhasználói felület és mobilalkalmazások

Az Academic Singles mobilalkamazásai Magyarországon sajnos nem elérhetőek. A weboldal viszont igen, ráadásul magyar nyelven, habár a fordítás helyenként elég pontatlan.

A webes felület letisztult, átlátható és funkcionális. Minden látogatói és tag profil mellett láthatjuk egy kis mérőszám segítségével, hogy mennyire vagyunk kompatibilisek az adott személlyel, érdeklődésünk és igényeink alapján.

A menürendszer egyszerű. A kapcsolatok menüpont alatt láthatjuk azokat, akikkel hasonló az ízlésünk, a postaláda funkció tartalmazza a csevegéseinket és az online felhasználók gomb alatt a jelenleg is aktív tagokat tekinthetjük meg.

Kapcsolatfelvétel a platformon belül

A platformon belül csak akkor tudunk üzenetet küldeni, ha van prémium előfizetésünk. Az üzenetküldésen belül pedig csak szöveges üzeneteket válthatunk.

A prémium előfizetők számára az is látszik, hogy kik látogatták meg profiljukat, így is megkönnyítve az egymás iránt érdeklődő felek összekötését.

GY.I.K.

Az Academic Singles ingyenes?

A weboldalra ingyenesen tudsz regisztrálni, de a legtöbb funkció csak a prémium előfizetők számára elérhető.

Hogyan tudok leiratkozni az Academic Singles oldalról?

Profilodat a webes felületről szüntetheted meg. Ehhez navigálj a Beállítások menüpontba, görgess le az oldal aljáig, majd a „Tagsága” felirat alatti „Profil deaktiválása” gombra kattintva szüntetheted meg a profilodat.

Ugyanezen felirat alatt találod a prémium előfizetésedre vonatkozó információkat is, ahol a prémium tagságodat tudod felfüggeszteni. Ezt egy kérvény leadásával teheted meg.

Hogyan tölthetek fel képeket a profilomra?

A profil menüpont alatt a profilkép ikonjára kattintva lehet közvetlenül feltölteni képeket. A képek mérete nem haladhatja meg az 5 MB-ot, valamint a Szerződési Feltételekben foglaltaknak is meg kell felelniük.

A profilképek nem kerülnek automatikusan megjelenésre feltöltésük pillanatában. Az adminisztrátorok jóváhagyása szükséges minden új kép megjelenése előtt. Ez a folyamat a képek elutasításával vagy engedélyezésével együtt 24 órán belül megtörténik.

A profilképeknél elsődleges, hogy jól láthatóan mi szerepeljünk rajta, valamint, hogy látszódjon az arcunk és szemünk a képeken.

Miért nem tudok fizetni?

Ennek több oka is lehet. Először is ellenőrizd, hogy érvényes kártyáról próbálsz-e fizetni és rendelkezel-e a megfelelő egyenleggel! Amennyiben igen, lehet, hogy a probléma a bankkártyád típusában keresendő.

Az Academic Singles csak Visa és MasterCard típusú kártyákat fogad el, amennyiben másfajta bankkártyával rendelkezel kizárólag PayPal számlán keresztül tudsz majd fizetni.

Cégadatok

Weboldal: www.academicsingles.hu

A cég székhelye: Academic Singles AU S.à.r.l., 291, Route d’Arlon, 1150, Luxemburg

Email cím: [email protected]

Kattints ide még több randi oldal véleményért!