Transznemű társkereső oldalak – Mit érdemes tudni?

Most Popular Choice
9.9
Flirt
Flörtöljön olyan egyedülállókkal, akik online keresik a szerelmet
 • Válassza szolgáltatásunkat, és jusson még több randi előnyhöz!
 • A legjobb csevegőszobák szingliknek
 • Könnyen flörtölhet és randizhat
9.7
Szexrandi
Partnert keresel? A Szexrandit neked találták ki!
 • Helyi keresések
 • Új felhasználók minden nap
 • Nagyon egyszerűen használható weboldal
 • Ingyenes regisztrálás
 • Kötelezettség nélkül!
9.4
Flirthits
Keresd a szórakozást a környékeden még ma!
 • Diszkrét és anonim
 • Ingyenes és egyszerű regisztráció
 • Egyedülálló nők szórakozásra vágynak
 • Gyors randikatf
 • 100% diszkrét
9.2
Viszony
Kitörnél a monoton házas életből, hogy megkapd, amire vágysz?
 • A flirty-i online chattől a valódi összeköttetésekig
 • Helyi keresések
 • 100% diszkrét és névtelen
 • Könnyen flörtölhet és randizhat
 • Gyors randikat

Randi oldalakat keresel?

Habár az LGBTQ mozgalom hatására a közvélemény egyértelműen befogadóbbá és elfogadóbbá vált a meleg, leszbikus és biszexuális emberekkel szemben, a transzneműség továbbra is egy viszonylag kényes témának számít.

Sajnos a transzneműek megítélése kihat azokra is, akik elfogadják és kívánatosnak tartják őket, legyen szó az LGBTQ mozgalom alá tartozó, vagy akár heteroszexuális személyekről.

Így az online társkeresés világában is nehezebben igazodnak el, mind azok, akik transzneműként keresnek maguknak partnert, mind azok a heteroszexuális, vagy egyéb szexuális beállítottságú személyek, akik transznemű partnert keresnek.

A transzneműek esetében akár mi magunk kívánunk transzneműként partnert keresni, akár transznemű párunkat keressük, a randizási szokások és a párkapcsolat közel azonos lesz, minden más párkapcsolattal.

Az első és legfontosabb dolog, hogy elfogadjuk a másikat olyannak, amilyen. Mindenkinek vannak saját küzdelmei és sokunkat ér hátrányos megkülönböztetés valamilyen szinten mindennapjaink során.

A transznemű társkereső oldalak és a hozzájuk tartozó online közösségek ezeket a problémákat akarják leküzdeni. Ha egy transznemű társkeresőhöz szeretnél csatlakozni, vagy csak meg szeretnéd ismerni, hogy mire számíthatsz egy hasonló platformon, olvass tovább!

Az LGBTQ randi oldalakról röviden

Az LGBTQ rövidítés a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű szexuális beállítottságok köré szerveződött mozgalom neve. Az utóbbi években ezen mozgalom az ilyen beállítottságú emberek esélyegyenlőségeiért küzdött, ami a randi oldalak piacán is meglátszik.

Az első online társkereső platformok a 2000-es évek végén jöttek létre, ekkor még nem heteroszexuális társkeresőként, hanem főleg meleg férfiak egymásra találását megkönnyítendő.

Nekik ugyanis ebben az időszakban meleg bárokon kívül szinte semmilyen lehetőségük nem volt az ismerkedésre. Ezt követően a heteroszexuális közösségnek szóló platformok is megjelentek, amik először inkább a fiatalok körében lettek népszerűbbek.

A legnépszerűbb társkeresőoldalak a 2010-es években a mobilalkalmazások piacával kezdtek még nagyobb térhódításba. Az alkalmi párkapcsolatok és az elköteleződés mentes szex igen ígéretessé tette a különböző randi platformokat az új generáció számára.

Az LGBTQ mozgalom terjedésével pedig ezek a platformok is elkezdték a meleg, biszexuális és leszbikus felhasználók érdekeit szolgálni, sőt, olyan platformok is létrejöttek, amik dedikáltan LGBTQ felhasználók számára lettek kifejlesztve.

Transexual woman is expecting great fun in dating

Mire számíts egy transzneműeknek is szóló társkereső oldalon?

Igen kevés olyan társkereső oldallal és mobilalkalmazással lehet ma találkozni, ami konkrétan transznemű szinglik összekapcsolására szolgál. A legtöbb transznemű személy inkább meleg és/vagy leszbikus társkereső oldalakon próbálja ki a szerencséjét.

Éppen emiatt sok, eredetileg melegeknek szóló randi oldalon találunk olyan részeket (például klubokat, csoportokat, vagy fórumokat), ahol konkrétan transzneműként kereshetünk magunk számára partnert, akár hosszú, akár rövid távra.

A transzneműeknek szóló társkereső platformokat így nehezen lehet elkülöníteni a melegeknek, sőt, esetenként a heteroszexuálisoknak szánt platformoktól is.

A legtöbb népszerű társkereső oldal ugyanis most már regisztrációkor is felajánlja az opciót, hogy ne csak nőt, vagy férfit jelölhessünk meg nemünkként. Sok helyen azonban továbbra is előítéletekkel találkozhatunk, ha egy heteroszexuálisok által frekventált oldalt látogatunk meg.

Ezért érdemesebb lehet inkább az LGBTQ csoport tagjai számára fenntartott oldalakat megvizsgálnunk, hiszen itt a befogadóbb légkör és a kölcsönös támogatás miatt egyszerűbben adhatjuk önmagunkat.

A transznemű társkereső oldalak előnyei és hátrányai egyéb platformokhoz képest

A modern kori társkeresés ma már legfőképpen nem bárokban és ismerősökön keresztül, de jobbára még csak nem is szociális eseményeken, hanem az interneten keresztül zajlik. Így, ha nem akarunk lemaradni a lehetőségről, érdemes fontolóra vennünk pár LGBTQ randi oldalt.

Pár előny és hátrány a transzneműeket is befogadó társkereső oldalak kínálatából:

 • Előny, hogy egy olyan közösség tagjai lehetünk, akik elfogadnak olyannak, amilyenek vagyunk és osztoznak a „másságunk” okozta nehézségeinkben.
 • Előny, hogy sokkal több olyan felhasználóval találkozhatsz, akik pontosan arra vágynak, mint te is. Így a párkeresésen kívül akár barátságokat is köthetsz az ilyen platformokon, hála a számtalan közösségi funkciónak.
 • Előny, hogy gyakran több ingyenesen elérhető funkciót találhatsz az LGBTQ társkereső platformokon, mint a többségében heteroszexuálisok által látogatottakon. Az ilyen oldalakon ugyanis elég gyakran ingyenesen küldhetsz üzeneteket is, legyen szó szöveges, vagy akár kép és videó üzenetekről is!
 • Hátrány, hogy mivel kisebb a felhasználóbázisuk, így tovább tarthat megtalálni a következő partneredet, valamint nehezebb megtalálni az ideális társadat is, ha esetleg hosszabb távra terveznél.
 • Egy további hátrányuk pedig, hogy a legtöbb LGBTQ társkereső oldal alapvetően nem transzneműeknek szól. Természetesen nem fognak kiközösíteni az ilyen oldalakról sem, de sajnos a dedikáltan transznemű felhasználóknak készített platformok száma igen alacsony.

Amennyiben az itt leírtak felkeltették érdeklődésedet az online randizás iránt, a következő részben arról olvashatsz, hogy mi alapján találhatod meg a neked megfelelő társkereső oldalt.

Hogyan döntheted el, hogy transzneműként melyik társkereső oldal a legjobb számodra?

A megfelelő társkereső oldal kiválasztása gyakran egy hosszú folyamat eredménye. Mi ezt a folyamatot szeretnénk számodra megkönnyebbíteni azzal, hogy iránymutatást adunk arról, hogy mire érdemes figyelned, mikor kiválasztod a számodra ideális randi oldalt.

Az első és legfontosabb szempont egy randi oldal kiválasztásakor az oldal biztonsága. Kerüld az olyan weblapokat, amik ingyenes regisztrációt hirdetnek, de már regisztrációkor elkérik a bankkártya adataidat!

A második szempont az, hogy mennyire népszerű a platform. A több felhasználó által látogatott platformokon nagyobb esélyed lesz megtalálni a számodra ideális partnert.

Utoljára pedig vedd figyelembe a felületen elérhető ingyenes és fizetős funkciókat is. Sok heteroszexuális társkereső oldalon az üzenetküldés a prémium funkciók közé tartozik, míg a legtöbb LGBTQ randi platformon ez ingyenesen is elérhető.

Reméljük ez a rövid összefoglaló meghozta a kedvedet ahhoz, hogy kipróbáld a temérdek online társkereső oldal egyikét! Weboldalunkon részletes véleményeket olvashatsz a legnépszerűbb társkereső platformokról, így könnyítve meg a kutatást. Sok sikert kívánunk!

Jelenleg itt vagy: Kezdőlap » LGBT Randevú » Transznemű Társkereső