Titkos viszonyok – randi oldalak a diszkréció jegyében

Most Popular Choice
9.9
BeNaughty
Gyors csevegéshez a legjobb
 • Nagyon gyors kapcsolat
 • Ingyenes regisztráció
 • Nagyon diszkrét és felhasználóbarát
 • Gyors randikat
9.7
WantMatures
A WantMatures esélyt ad neked érett nőkkel való találkozásra, akikkel jól szórakozhatsz!
 • Találj szórakozást kereső érett nőket
 • Egyszerű regisztrálási eljárás
 • Szingli férfiakat kereső szingli nők
 • Névtelen és diszkrét
 • Próbáld ki most!
9.4
Flirthits
Keresd a szórakozást a környékeden még ma!
 • Diszkrét és anonim
 • Ingyenes és egyszerű regisztráció
 • Egyedülálló nők szórakozásra vágynak
 • Gyors randikatf
 • 100% diszkrét
9.2
Flirt
Flörtöljön olyan egyedülállókkal, akik online keresik a szerelmet
 • Válassza szolgáltatásunkat, és jusson még több randi előnyhöz!
 • A legjobb csevegőszobák szingliknek
 • Könnyen flörtölhet és randizhat
8.8
iDates
Az Idates egy biztonságos hely, ahol kapcsolathoz találhatsz partnereket!
 • Találj flörtpartnereket a közeledben gyors, randizáshoz
 • Élvezd a változatosságot korszerű szűréssel és kereső algoritmusokkal
 • Küldj csókokat, ajándékokat és csevegj, hogy találkozz az kapcsolatoddal!

Randi oldalakat keresel?

Amikor egy hosszú távú kapcsolatban, vagy házasságban élünk, a kölcsönös vonzalom és ezzel együtt a szexuális együttléteink fénye fokozatosan halványodni kezd. Ezzel párhuzamosan a másik szexuális partnerek keresésének igénye is erősödhet.

A házasságon kívüli szex, vagy partnered megcsalása azonban egy komplex és kényes téma, amit mindenképpen diszkréten érdemes kezelni. Itt jönnek létre a házas embereknek való online társkereső oldalak.

Manapság már egyre szélesebb körben elfogadott, szinte normalizált a válás, azonban sok ok köthet össze egy párt, ami miatt ez nem opció. Ilyen lehet például a közös gyerekek, a pénzügyi stabilitás, vagy éppen a szokás hatalma.

Sokak számára a titkos randik az egyetlen kiút egy ilyen elkötelezett kapcsolatból, így vannak, akik saját házasságuk, vagy kapcsolatuk megőrzésének céljával használnak titkos randi oldalakat. Ez az utóbbi években a társkereső platformok fejlődésével egyre inkább népszerű lett.

Amennyiben te is hasonló cipőben jársz, olvasd tovább ezen cikkünket, hogy részletesebb képet kaphass a titkos viszonyokkal foglalkozó online társkereső platformok világáról!

A titkos viszonyok világa az online társkeresésben

Sok olyan weboldal létezik, ahol hasonló hozzáállású emberekkel találkozhatsz, akik egy rövid távú, kötöttségektől mentes kapcsolatra vágynak, akár szingliként, akár szintén kapcsolatban, vagy házasságban élve.

Itt nem a hagyományos, szingliknek szóló társkereső platformokra gondolunk elsősorban, hanem a konkrétan házas, illetve elkötelezett kapcsolatban élők számára kialakított, speciális társkereső oldalakra.

Sajnos a legtöbb ilyen weboldal nem a legmegbízhatóbb. Sok haszonleső weboldal jött létre, azokat tőrbe csalva, akik egy titkos kapcsolatra vágynak.

A népszerű online társkereső platformok többsége persze szintén kielégíthetné igényeinket, de nyilván azért kívánunk egy titkos viszonyokat ígérő oldalhoz csatlakozni, mert a diszkréció létfontosságú a számunkra.

A titkos viszonyokat ígérő weboldalak egy jelentős része nem több, mint puszta átverés. Vagy azért, mert maga az oldal próbál fizetős funkciókat vásároltatni velünk, mielőtt egyáltalán kipróbálhattuk volna, vagy pedig azért, mert a felhasználói profilok jelentős része hamis.

dating sites for married people who want to have an affair

Kik használnak titkos viszonyokra alkalmas társkeresőket?

Titkos viszonyokra alkalmas társkereső oldalakat elsősorban olyanok használnak, akik hosszú távú kapcsolatuk, vagy akár házasságuk megőrzése mellett kívánnak kötöttségektől mentes, alkalmi szexuális élményekben részesülni.

A legtöbb felhasználó 30 és 50 év közötti személy, akinek házastársa, vagy partnere már nem nyújt megfelelő társaságot, akár azért, mert nincs erre ideje, vagy pusztán azért, mert már nem ugyanolyan a párkapcsolatuk, mint a kezdetekben volt.

Meglepően sokan regisztrálnak olyan alkalmi randi oldalakra, amelyek titkos és diszkrét viszonyokat kínálnak.

Habár nem olyan népszerűek, mint a hagyományos randi oldalak, a titkos randevúk szervezésére alkalmas platformok is gyakran milliós felhasználói bázissal rendelkeznek.

A titkos viszonyok kialakítása és fenntartása egy igen kényes téma, amit általában megvetéssel kezel a társadalom, így nem véletlen, hogy a legtöbb ember, akiknek hasonló igényei támadnak, bizalmasan kezeli az ezzel kapcsolatos információkat.

Hogyan találd meg a számodra megfelelő diszkrét társkeresőt?

Ha házasságon, vagy kapcsolaton kívüli alkalmi randi partnert keresel, a megfelelő platform felkutatása elengedhetetlen. Több szempontot is figyelembe vehetsz, amikor a hozzád illő titkos viszonyokat szolgáltató társkeresőt keresed:

 • Az első szempont a regisztrációs folyamat. Minél egyszerűbben lehet regisztrálni egy társkereső oldalra, annál egyszerűbb hamis profilt is létrehozni. Így érdemes olyan weboldalt választanod, ahol legalább egy e-mail címet kérnek a folyamat befejezéséhez.
 • Egy másik fontos szempont az oldal biztonsága. Sok kamu weboldallal találkozhatsz, miközben a legjobb randi oldalt keresed, így mindig körültekintéssel kezeld az oldalt. Ne add meg személyes információidat másik felhasználóknak és igyekezd elkerülni az olyan weboldalakat, amik tömve vannak hamis profilokkal!
 • Egy titkos viszony létesítése során a társkereső oldal diszkréciója is egy számottevő szempont lehet. Mindenképpen olyan platformot érdemes választani, ahol személyes és/vagy pénzügyi információidat hozzáértően és biztonságosan kezelik.
 • A legtöbb hagyományos társkereső oldal ingyenes, azonban a titkos viszonyokkal foglalkozó randi oldalak gyakran fizetősek. Egy fizetős oldal esetében az a legfontosabb, hogy milyen szolgáltatásokat kapsz a pénzedért. Ezért is érdemes olyan platformot választanod, ahol legalább egy ideig kipróbálhatod az oldal által nyújtott szolgáltatásokat, hosszabb távú elköteleződés nélkül.
 • Amennyiben úgy döntesz a próbaverzió alapján, hogy a randi oldal megfelel igényeidnek, tájékozódj a prémium szolgáltatások elérhetőségéről! A legtöbb titkos randit kínáló weblap a hagyományos társkeresőkhöz hasonlóan egy feliratkozási rendszerrel rendelkezik, ahol prémium szolgáltatásokat kaphatsz, havi előfizetésért cserébe.

A diszkrét társkereső oldalak használatának előnyei

A diszkrét és titkos viszonyokat kínáló társkereső oldalaknak számos előnye akad, hosszabb távú kapcsolatban, illetve házasságban élő emberek számára. A hagyományos randi oldalaktól eltérően itt például nem kell tartanod attól, hogy hogyan ítélnek meg mások.

Ezen felül nyilván nem is számítanak arra más felhasználók, hogy egy hosszabb távú kapcsolatra vágysz, emiatt sokkal kötetlenebb módon ismerkedhetsz és flörtölhetsz az erre nyitott szinglikkel.

A diszkrét társkereső platformok ezen felül egy új, vad és friss környezetet biztosítanak számodra, olyan emberek megismerésére, akikkel normális esetben valószínűleg nem is találkoznál.

Ezen felül pedig persze az első és legfontosabb, amit egy diszkrét társkereső oldal használatával kaphatsz, az magánéleted jelenlegi állapotának megőrzése.

Sokan azért választanak egy ilyen platformot, mert meg kívánják őrizni kapcsolatukat partnerükkel, vagy el kívánják kerülni a válást. Ha csak szexre vágysz, mert partnered nem elégíti ki maradéktalanul az igényeidet, a diszkrét randi oldalak valószínűleg neked valók!

Jelenleg itt vagy: Kezdőlap » Casual Dating » Titkos Viszony