A MILF társkereső oldalakról röviden

Most Popular Choice
9.9
Milfkereso
A körzetedben pajkos tagok állnak készen egy jókedvű randira!
 • Névtelen és diszkrét
 • Többszáz új profil minden hónapban
 • Privát csevegések, fotók, stb.
 • Ingyenes regisztrálás
 • Kötelezettség nélkül!

 
9.7
WantMatures
A WantMatures esélyt ad neked érett nőkkel való találkozásra, akikkel jól szórakozhatsz!
 • Találj szórakozást kereső érett nőket
 • Egyszerű regisztrálási eljárás
 • Szingli férfiakat kereső szingli nők
 • Névtelen és diszkrét
 • Próbáld ki most!
9.4
MaturesForFuck
MaturesForFuck is a platform for casual dating, hookups and generally having fun. There are a lot of horny, older women who are willing to have sex.
 • Best for: Choosing between thousands of mature singles
 • Free membership: Free registration, limited
 • Users: 45 000
9.1
BeNaughty
Gyors csevegéshez a legjobb
 • Nagyon gyors kapcsolat
 • Ingyenes regisztráció
 • Nagyon diszkrét és felhasználóbarát
 • Gyors randikat
8.7
iDates
Az Idates egy biztonságos hely, ahol kapcsolathoz találhatsz partnereket!
 • Találj flörtpartnereket a közeledben gyors, randizáshoz
 • Élvezd a változatosságot korszerű szűréssel és kereső algoritmusokkal
 • Küldj csókokat, ajándékokat és csevegj, hogy találkozz az kapcsolatoddal!

Randi oldalakat keresel?

Az idősebb nőket fiatalabb férfiakkal összekötő weboldalak elterjedésével az ilyen jellegű kapcsolatokat körüllengő szociális előítéletek is egyre inkább háttérbe szorulnak.

Sok sikeres, tapasztalt és szingli nő keres magának inkább fiatalabb szexuális partnereket, hasonló korú, vagy akár náluk idősebb férfiaknál. Az ilyen nőket gyakran a „MILF”, vagy a „cougar” jelzőkkel illetik. Ez utóbbi kifejezés a puma állatról kapta a nevét.

Az nem egészen világos, hogy az érettebb nők körében elterjedt ruhamintázatok miatt, vagy inkább a puma ragadozó tulajdonságai miatt, hiszen a „cougar”-ok is fiatalabb férfiakra „vadásznak”.

Amennyiben többet szeretnél megtudni a MILF társkeresés rejtelmeiről és tájékozódni szeretnél az ilyen jellegű igényeket kielégítő online platformokról, akkor jó helyen jársz.

Ebben a cikkben a MILF társkereséssel kapcsolatos alapvető információkat gyűjtöttük össze számodra, kényelmesen, egy helyen.

Mit jelent a “MILF” kifejezés?

A „MILF” mozaikszó az angol „Mother I’d Like to Fuck” kifejezésből ered. A kifejezés olyan érettebb nőket ír le (tipikusan anyukákat), akik a fiatalabb férfiak számára is kívánatosnak számítanak.

A MILF kifejezést először 1967-ben használták egy filmben, azonban a köznyelvben, csak jóval később, az 1990-es években kezdett el terjedni.

A mozaikszó elsősorban az amerikai egyetemisták körében vált széles körben használttá, a kiindulópontja feltehetőleg a Berkeley kollégium volt. Később médiatartalmakban való alkalmazása terjesztette tovább a szót.

Egyetemistákról készült filmek az 1990-es évek vége felé és a 2000-es évek elején, valamint a MILF kategória megjelenése a pornóiparban is hozzájárult a rövidítés köztudatba épüléséhez.

Az érettebb korú nők gyakran sértőnek találják ezt a jelzőt, érthető módon.

Blonde cougar woman laid on the bed

Kiknek szólnak a MILF társkereső oldalak?

A MILF társkereső oldalak olyan érett, független és szexuálisan magabiztos nőknek szólnak, akik tipikusan 35 és 55 év között vannak, de maguknál legalább 8-10 évvel fiatalabb szexuális partnereket keresnek.

Hasonlóan ezek az oldalak a fiatalabb korosztály azon tagjainak (tipikusan 18 és 30 év közötti férfiaknak) valóak, akik egy összeszedett, érett és független nőre vágynak.

Amennyiben bármelyik fenti jellemzés illik ránk, érdemes lehet megfontolni azt, hogy csatlakozzunk egy direkt MILF-ek számára létrehozott társkereső oldalhoz.

Miért érdemes regisztrálni egy ilyen oldalra?

A MILF társkereső oldalakhoz való csatlakozás számos előnnyel járhat, akár fiatalabb férfiakat kereső nőként, akár érettebb nőket kedvelő férfiként csatlakozunk hozzájuk.

 • Fiatal férfiként értékelhetjük partnerünk élettapasztalatát, akár közös ügyeinkről, akár szexuális kapcsolatunkról legyen szó.
 • Ezen felül az érettebb és határozott nők gyakran magabiztosabbak is, ami egy komolyabb kapcsolathoz és sokkal kellemesebb szexuális együttlétekhez vezethet.
 • Koncentrálhatunk a másikra anélkül, hogy családalapítással, vagy esetleges gyerekvállalásról kéne beszélnünk. A MILF-ek számára már lejárt lemez a család, hiszen pont azért keresnek kötöttségektől mentes szexet és fiatalabb férfiak társaságát, mert a családdal és gyermekneveléssel járó kötöttségeket már maguk mögött hagyták.
 • Idősebb nőként már sokkal inkább tisztában vagyunk saját igényeinkkel, elvárásainkkal és azzal, hogy mit is akarunk kinyerni egy kapcsolatból, így a MILF társkeresőkön pontosan azt kaphatjuk, ami szívünk vágya.
 • Ezen túl pedig érzelmi és anyagi függetlenségünk lehetővé teszi, hogy mi válogassunk potenciális partnereink között, nem pedig fordítva.

Ezek miatt érdemes megfontolni azt, hogy egy MILF társkereső oldalhoz csatlakozzunk.

Mindegy hogy milyen indokkal szeretnél csatlakozni egy MILF társkereső oldalhoz, legyél akár fiatalabb férfiakat kereső nő, vagy anyukákat kereső férfi, van pár szempont, ami alapján egyszerűbben kiválaszthatod a számodra ideális randi oldalt.

Hogyan választhatod ki a legjobb MILF társkeresőt?

A legjobb MILF társkereső oldal kiválasztásakor érdemes több online véleményt is elolvasnunk az adott oldalakkal kapcsolatban, hiszen a felhasználóktól általában őszintébb visszajelzéseket kaphatunk a weboldal használatával kapcsolatban, mint a promóciós tartalmakból.

A legtöbb társkereső oldalon különböző biztonsági intézkedésekkel védik személyes adatainkat, valamint pénzügyi információinkat, nincs ez másképp a MILF társkeresőkön sem.

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy mint minden társkereső oldalnál, az ilyen randi oldalaknál is érdemes figyelnünk a hamis profilokra. Soha ne adjuk meg személyes adatainkat, legfőképpen lakcímünket és bankkártyánk adatait ismeretleneknek!

 A felhasználói élmény egy másik fontos szempont, amit meg kell fontolnunk. Ez pedig már regisztrációkor is látható (legalábbis részben), a weboldal felépítése alapján, plusz ugye az alapján, hogy társul-e mobilalkalmazás a webes felülethez.

A felhasználói felületen kívül a regisztrált felhasználók száma is nagyban befolyásolja sikerünket az adott randi oldalon. Minél többen regisztrálnak egy társkereső oldalra, nekünk annál könnyebb kiválasztanunk az ideális jelölteket a kínálatból.

Mire számíthatunk egy MILF társkereső oldalon fiatal férfiként?

Fiatalabb férfiak számára sok szempontból kedvezőek  lehetnek az ilyen jellegű randi oldalak. Először is egy érett nő határozottsága és kialakult személyisége lehetővé teszi, hogy köntörfalazás nélkül megosszátok egymással vágyaitokat, így erősebb kapcsolatot létesítve.

Ezen felül ugyebár egy tapasztaltabb nővel a szexuális együttlét is izgalmas és változatos lehet, ami szintén nem hátrány.

A kialakult identitással rendelkező, érettebb nők továbbá pontosan tudják, hogy mit akarnak, és ezt már alapból tudomásodra is hozzák. Általában alkalmi kapcsolatokról van itt szó, de rövidebb távú randizás, sőt, akár párkapcsolat is szóba kerülhet.

Összegzés

A MILF társkereső platformok népszerűsége az utóbbi időben szinte folyamatosan nőtt, habár az ilyen oldalakat használó emberesek szociális megítélése nem változott számottevően.

Szerencsére az ilyen jellegű oldalakon maximális diszkrécióra számíthatunk, hiszen a résztvevő partnerek érdeke az, hogy kölcsönösen tiszteletben tartsák egymás személyes igényeit. Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a cikkünk, weboldalunkon további véleményeket is olvashatsz, különböző MILF társkereső platformokról, amelyek szintén megkönnyíthetik a számodra ideális randi oldal kiválasztását.

Jelenleg itt vagy: Kezdőlap » Casual Dating » Milf Társkereső