A BDSM társkereső oldalak izgalmas világa

Most Popular Choice
9.9
BeNaughty
Gyors csevegéshez a legjobb
 • Nagyon gyors kapcsolat
 • Ingyenes regisztráció
 • Nagyon diszkrét és felhasználóbarát
 • Gyors randikat
9.7
WantMatures
A WantMatures esélyt ad neked érett nőkkel való találkozásra, akikkel jól szórakozhatsz!
 • Találj szórakozást kereső érett nőket
 • Egyszerű regisztrálási eljárás
 • Szingli férfiakat kereső szingli nők
 • Névtelen és diszkrét
 • Próbáld ki most!
9.5
Viszony
Kitörnél a monoton házas életből, hogy megkapd, amire vágysz?
 • A flirty-i online chattől a valódi összeköttetésekig
 • Helyi keresések
 • 100% diszkrét és névtelen
 • Könnyen flörtölhet és randizhat
 • Gyors randikat
9.1
Szexrandi
Partnert keresel? A Szexrandit neked találták ki!
 • Helyi keresések
 • Új felhasználók minden nap
 • Nagyon egyszerűen használható weboldal
 • Ingyenes regisztrálás
 • Kötelezettség nélkül!

Randi oldalakat keresel?

BDSM

Ha ki akarsz szakadni a hagyományos online társkeresők világából és valami egzotikusra vágysz, a BDSM randi oldalak lehet, hogy éppen neked valóak! Ha érdekel a BDSM randik páratlan világa, de nem tudod, hogyan kezdj bele olvass tovább!

A hagyományos online randi oldalak és társkereső alkalmazások nem mindig adnak lehetőséget arra, hogy kiéld leghőbb vágyaidat. Ha speciális igényeid vannak, vagy csak simán valami keményebbre vágysz, a BDSM randizás talán éppen neked való.

Az ilyen oldalakon hozzád hasonló érdeklődésű és gondolkodású emberekkel találkozhatsz, akikkel kiélheted közös fantáziáidat, legyen szó különböző fétisekről, alá- és fölérendelt szerepekről, vagy akárcsak egy hagyományos, intim szerepjátékról.

Ne aggódj, ha van valamilyen fétised, amit mindig is ki szerettél volna próbálni, de eddig még sosem volt lehetőséged rá, a BDSM társkereső oldalakon nagy eséllyel találkozhatsz olyan felhasználókkal, akik hasonló igényekkel rendelkeznek, mint te!

Ebben a cikkben a BDSM társkeresők iránt érdeklődőknek gyűjtöttük össze az online platformokról szóló legfontosabb információkat. Reméljük, hogy neked is szolgálhatunk új információkkal!

Girl wearing fetish leather strings looking at the camera

Mi is az a BDSM?

A BDSM mozaikszó, amit gyakran kötözésnek, vagy fegyelmezéses szerepjátéknak is hívnak valójában három szókapcsolat összefoglaló neve.

A B és D betűk a „bondage” (kötözés) és a „discipline” (fegyelmezés) szavakból tevődnek össze. Ez általában a szexuális partner mozgásának korlátozását, például lekötözését is jelentheti, a fegyelmezés része pedig a különböző domináló aspektusokra utal.

A D és S betűk egymás mellé állítása a „dominance” (dominancia) és „submission” (behódolás) szavak összetételéből ered. Ez arra utal, amikor szexuális együttlét során az egyik fél dominánsabb, irányító szerepet vesz fel, míg a másik alárendeltebb, behódoló szerepben tetszeleg.

Végezetül pedig az S és M betűk a „sadism” (szadizmus) és masochism (mazochizmus) fogalmakat jelölik. A szadizmus és mazochizmus pedig a másiknak, vagy saját magunknak okozott, gyakran örömteli fájdalomérzet kiváltását szolgálja (például fegyelmezés közben).

Habár amikor a BDSM kifejezést meghalljuk sokunk számára a láncok, kötelek és bőrruhák képe jelenik meg, de a BDSM nem csak erről szól. Alapvetően a BDSM és kapcsolódó fétisei a partnerek közötti bizalom erősítéséről és az erőviszonyok izgató hatásáról kell, hogy szóljon.

Kiknek való a BDSM?

Ha mindig is ki szeretted volna próbálni legtitkosabb fétiseidet és vágyaidat, de erre még nem volt lehetőséged olyan partnerekkel, akikkel hagyományos társkereső oldalakon találkozhatsz, akkor a BDSM randi oldalak lehet, hogy éppen neked valók!

A BDSM azoknak való, akik nem találták meg maximális örömüket a konvencionális szexben és valami intenzívebbre, valami személyre szabottabbra vágynak. A BDSM társkeresők világában általában három féle személy lehet érdekelt.

Az első kategóriába azok tartoznak, akik szeretnek hatalmat gyakorolni partnereik felett. Őket dominánsoknak (vagy domináknak) nevezhetjük. Ők azok, akik az utasításokat osztják és a szexuális játékok menetét vezetik.

A második kategória a szubmisszív partnerekre utal, akik inkább az alárendelt szerepeket preferálják és általában ők azok, akik a dominánsabb felek parancsait teljesítik.

Ezen felül a harmadik kategóriába azok tartoznak, akik kényelmesen bele tudnak bújni mind a domináns, mind a szubmisszív pozíciókba egy-egy szerepjáték alkalmával. Mielőtt csatlakoznál egy BDSM randi oldalhoz érdemes kitalálnod, hogy melyik kategória illik rád!

Mit kell tudnod a BDSM társkeresőkről, mielőtt csatlakoznál?

Először is mindenképpen érdemes pontos képet kialakítanod arról, hogy mire is számíthatsz egy BDSM társkereső oldalon. Ez persze oldaltól oldalig változhat, így itt csak az alapvető és általános információkat gyűjtöttük össze neked.

A BDSM elsősorban a partnerek közötti bizalmon áll vagy bukik. Így, ha ismeretlen emberekkel kezdeményeznél egy BDSM kapcsolatot, előtte mindenképpen tájékozódj arról, hogy mire számíthatsz.

Szerencsére a legtöbb BDSM oldal közössége igen nyitott és befogadó, így könnyen tudsz információkat szerezni leendő partnered szokásairól és kikérheted mások véleményét is vele kapcsolatban.

Partnered általános hozzáállásán kívül még fétiseitek és igényeitek összehangolása is fontos, például, hogy milyen tevékenységek azok, melyekkel kényelmesen élvezhetitek egymás társaságát, valamint szubmisszív, vagy éppen domináns beállítottságúak-e.

Csábító lehet egyből fejest ugrani a mély vízbe, de mi azt javasoljuk, hogy legalább az első pár alkalommal csak enyhébb szerepjátékokat és alá-fölérendeltségi viszonyokat próbálj ki partnereiddel és szépen fokozatosan jussatok el a mindkettőtök számára optimális ponthoz!

Hogyan válaszd ki a számodra ideális BDSM társkereső oldalt?

Ha szívesen csatlakoznál a fétis randi oldalak világához, van pár alapvető részlet, amit érdemes figyelembe venned. A különböző fétisekhez különböző online közösségek tartoznak, így első körben azt kell eldöntened, hogy téged mi érdekel a BDSM színes világából.

A megfelelő platform kiválasztásakor azonban több szempontot is mérlegelhetsz. Először is azt, hogy mennyire könnyű az adott platformra regisztrálni, és milyen egyszerű kezelni azt. Ide az is beletartozik, hogy csak webes felületen, vagy akár mobilon keresztül is elérhető-e az oldal.

A legtöbb BDSM oldalhoz ingyenesen csatlakozhatsz, de bizonyos szolgáltatások csak prémium felhasználók számára érhetőek el. Így fontos arról is tájékozódnod, hogy milyen prémium előfizetések és egyéb fizetős funkciók vannak az oldalon.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes kitapasztalnod azt is, hogy mennyire biztonságos az oldal. Szinte minden társkeresőn szűrik a hamis profilokat és van lehetőséged letiltani a sértő, vagy kéretlen kommentekkel téged bombázó felhasználókat, jobb óvatosnak lenni.

Senkinek se add meg a személyes információidat például és csak a megfelelő szabályok lefektetése mellett találkozz randi partnereddel!

Reméljük hasznosnak találtad az általunk összegyűjtött információkat. Amennyiben a BDSM randi oldalak világa felkeltette érdeklődésedet, a honlapunkon bővebb információt találhatsz, véleményünkkel kiegészítve a legtöbb népszerű online BDSM platformról.

Jelenleg itt vagy: Kezdőlap » Casual Dating » Fetish and BDSM Dating