WellHello – Randi oldal vagy átverés?

Utolsó frissítés:

Az internet nagyon sok új lehetőséget biztosít a párkeresésre. Egyre több platform nyílik, ahol új emberekkel tudunk megismerkedni. Ezért is nehéz kiválasztani a lehetőségek szinte végtelen tárházából, hogy melyik felel meg leginkább igényeinknek.

A WellHello elég érdekes pozícióban van a társkereső oldalak között Magyarországon. Funkcionalitásában fel tudná venni a versenyt a többi lehetőséggel, de ebben erősen hátráltatja, hogy legtöbb szolgáltatása csak prémium előfizetéssel elérhető. Részletes véleményünkért a WellHello társkeresőről görgess lejjebb!

Előnyök és hátrányok

Előnyök:

 • A regisztráció ingyenes
 • Tudsz egyéni, vagy pár profilt is létrehozni, ha partnereddel együtt csatlakoznál az oldalhoz
 • Körülbelül 2 percbe telik létrehozni egy profilt
 • Akár egy napra is kipróbálhatjuk a prémiumot, így nem kell rögtön elköteleződnünk

Hátrányok:

 • Az oldal tele van hamis profilokkal és robotokkal, akik már rögtön, belépésed pillanatában elkezdenek bombázni üzenetekkel
 • Nagyon nehéz valódi embereket találni az oldalon
 • Sok a reklám a weblapon és elég kevés a funkció, főleg prémium előfizetés nélkül
 • Nem elérhető magyar nyelven
 • Nincs mobilalkalmazás
screenshot of wellhello dating site

Véleményünk a WellHello-ról

A WellHello egy alkalmi randi oldal, ami nem csupán szingliknek, de partnereknek szóló profilok létrehozására is alkalmas. Sajnos az oldal funkcionalitása jelentősen korlátozott prémium előfizetés nélkül, de van lehetőség egy napos próbaverzióra.

Az oldalra nagyon egyszerű regisztrálni, de ennek sajnos negatív következményei is vannak. A regisztrált felhasználók egy része hamis profil, így érdemes óvatosan kezelnünk a beérkező üzeneteinket.

Ha csak egy alkalmi kalandot keresünk, az egy napos prémium verzió megérhet egy próbát.

A célközönségről

A WellHello egy felnőtteknek szóló online randi oldal. Nem kizárólag egyedülállóknak szól azonban, páros profil létrehozására is van lehetőség. Az oldalon alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatot is kereshetsz.

A regisztrált felhasználók között a nemek megoszlásának aránya viszonylag egyenlő, habár ennek pontos felmérése a hamis profilok miatt kissé nehézkes

Ingyenes és fizetős funkciók az oldalon

A WellHello oldalon közel minden egyes kattintás a prémium vásárlása oldalra fog minket eljuttatni, így a weboldal használata előfizetés nélkül szinte lehetetlen. Az ingyenesen elérhető funkciók száma erősen korlátolt.

Ingyenes funkciók:

 • Regisztráció
 • Adatlapunk kitöltése
 • Fényképek feltöltése
 • Üzenetek elolvasása
 • Keresés az oldalon

Fizetős funkciók:

 • Üzenetküldés
 • Az össze profil és a hozzájuk tartozó képek megtekintése
 • „Flirt-ök” küldése
 • Láthatjuk a kényesebb tartalmakat
 • Videóchatelés a tagok között

Árak

Ahogy a magyar nyelv sem érhető el az online felület használata közben, a regisztrációkor felugró ablak is dollárban írja ki a prémium tarifákat. Ezek a következőképp alakulnak:

ÁrIdőtartamExtra Funkciók
1 $ (300 Ft)1 napProfilok és képek megtekintése, üzenetküldés
24.95 $ (7360 Ft)1 hónap„Flirt-ök” küldése, hozzáférés a privát tartalmakhoz
7.45 $/hó (2200 Ft/hó)
Teljes ár: 26 400 Ft12 hónapLáthatjuk, hogy ki nézte meg profilunkat, elérhetővé válik a tagok közötti videóchat

Prémium előfizetést kizárólag bankkártyával vásárolhatunk, abból is csak Visa és MasterCard típusokat fogadnak el.

Megéri előfizetni?

Amennyiben nemcsak elolvasni szeretnénk a kapott üzeneteket, hanem válaszolni is rájuk, nincs más lehetőségünk, mint előfizetni a prémium szolgáltatásra. Ezt azonban még így sem ajánljuk.

Az oldalra csak bankkártyával regisztrálhatunk, egyéb fizetési lehetőségek nem elérhetőek. Amennyiben kipróbálnánk a prémium funkciókat 1 dollárért (kb. 300 forint) megtehetjük

Ügyeljünk azonban arra, hogy lemondjuk az előfizetésünket az egy nap lejártával, ugyanis, ha ezt nem tesszük meg, akkor számlánkat automatikusan megterhelik egy egy hónapos előfizetéssel, 42.48 dolláros áron, ami már több mint 12 ezer forint!

Regisztráció és az adatlapod kitöltése

Az oldalra nagyon egyszerű regisztrálni. Az egész folyamat mindössze 2 percet vesz igénybe.

 1. Látogass el a www.wellhello.com oldalra.
 2. A honlapon egyből a regisztrációs menüt fogod látni. Itt meg kell adnod, hogy egyéni felhasználóként, vagy párként szeretnél regisztrálni. (Egyelőre csak hetero páros profil létrehozására van lehetőség.)
 3. Ezután az oldal életkorod és irányítószámod megadását kéri.
 4. Végül pedig add meg e-mail címedet és válaszd ki jelszavadat!
 5. Az e-mail címed megerősítésével el is készültél a regisztrációval és máris beállíthatod profilodat.

Adatlap feltöltése képekkel és információkkal:

 1. Profilod személyre szabásához kattints a bal oldalon megjelenő menüben a „My profile” gombra.
 2. Itt az „Edit Profile” menüpontban tudod szerkeszteni adatlapodat.

Itt megadhatod magasságodat, szexuális beállítottságodat, életkorodat, valamint feltölthetsz képeket is. Profilodat egy rövid leírással, valamint egy mottóval is kiegészítheted.

A felhasználói élmény

A felhasználói felület egyszerű és könnyen kezelhető, de helyenként kissé idejétmúlt. Az élményen sokat ront az is, hogy a weboldal csak angol nyelven érhető el, valamint egyáltalán nem is rendelkezik mobilalkalmazással, így csak böngészőből tudjuk elérni.

Az alapvető funkciókat, mint a keresés, illetve az üzenetek fogadása és profilunk kitöltése ingyenes felhasználóként is elérhető. Bármely egyéb funkció viszont azonnal a prémium előfizetési felületre vezet bennünket, ami kifejezetten idegesítő tud lenni.

A felhasználói élményt tovább rontja, hogy az oldalra való regisztrációnk pillanatától kezdve elárasztanak bennünket a hamis profilokról érkező üzenetek, akkor is, ha egy képet sem töltöttünk még fel magunkról.

Ezt csak tovább tetézi, hogy az üzenetek fogadását nem lehet kikapcsolni, sőt felhasználók blokkolására sincs lehetőség.

Kommunikáció a platformon

A WellHello-n csak prémium előfizetőként tudunk üzeneteket küldeni, de az ingyenes felhasználói fiókok is tudnak üzeneteket fogadni. Prémium felhasználóként ezen felül lehetőségünk van még más tagokkal videóchatelni is.

GY.I.K.

Mit tegyek, ha nem kaptam visszaigazoló e-mailt?

Előfordulhat, hogy az általunk kapott levél nincs a beérkezett üzenetek mappádban. Ez esetben nézd meg a Spam és Junk mappákat is, majd az emailre kattintva válaszd a „nem spam” opciót, hogy a továbbiakban is megkaphasd az értesítéseket az oldalról.

Hogyan tudom kikapcsolni az e-mailes értesítéseket?

Az e-mailes értesítéseket a beállítások menüponton belül a „Email preferences” gombra kattintva változtathatod meg. Itt lehetőséged van az összes e-mail kikapcsolására, vagy csak bizonyos e-mailek felfüggesztésére is.

Az e-mail címem látható más felhasználók számára?

Nem, ez az információ rejtve van más felhasználók előtt.

Hogyan tudok fizetni a prémium előfizetésért?

Prémium előfizetés vásárlására jelenleg bankkártyával és hitelkártyával van lehetőséged. Az oldal csak Visa és MasterCard típusú kártyákat fogad el.

Hogyan tudom törölni a profilomat?

Profilod törlését az ügyfélszolgálaton keresztül tudod kezdeményezni. Ehhez kattints a „Contact Us” gombra a weboldal alján, majd a „Form” menüpont megnyitása után válaszd ki a „Remove Account” feliratot.

Fontos, hogy profilod törlése nem szünteti meg előfizetésedet. Erre ugyanitt van lehetőséged, csak a „Remove Account” felirat helyett a „Membership Cancellation” opciót kell kiválasztanod.

Mire való a kedvencek (favorites) menü?

A kedvencek menüpontot a főoldalról a „Favorites” gombbal érheted el. A könyvjelzőkhöz hasonlóan tudod itt elmenteni a kedvenc profiljaidat, hogy könnyebben visszatérhess hozzájuk.

Hogyan tilthatom le egy felhasználó hozzáférését privát galériáimhoz?

Amennyiben hozzáférést adtál egy felhasználónak privát galériádhoz, a hozzáférés megszüntetését az adott felhasználó profiljáról tudod kezdeményezni. Ehhez kattints a „kick from private” opcióra a profiljukon.

Ez automatikusan megvonja tőlük a privát galériáidhoz való hozzáférést.

Cégadatok

A WellHello-t a Smoochy Brands Ltd. üzemelteti.

Weboldal: www.wellhello.com

Székhely: Suite 1c, Block B, Weston Chambers, Weston Road, Southend On Sea, Essex, Anglia, SS1 1AT

E-mail: admin@wellhello.com

Kattints ide még több randi oldal véleményért!